"Montop" dobio posao izgradnje vrtića na Sajlovu

Grupa građevinskih firmi na čelu sa "Montop pro" gradiće novi vrtić na Sajlovu.
"Montop" dobio posao izgradnje vrtića na Sajlovu
Foto: Pixabay
Ovo je ishod tendera Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove.
 
Posao vredan oko 275 miliona dinara sa PDV biće dodeljen jedinoj grupi ponuđača: "Montop pro" i "Montop pro technology", "Energy pro", "Tehnobiro inženjering", "Pejkom", "Neo inženjering" i "Contex Energy".
 
Sto odsto udela u vlasništvu firme "Montop pro" ima Agencija za privremeno zapošljavanje "Montop HRS" Marka Bosanca. Mesecima unazad deo novosadske opozicije Bosanca dovodi u vezu sa gradskom vlašću, smatrajući da u poslovima koje dobijaju njegova preduzeća postoji sukob interesa. 
 
Rok za izvođenje radova je 15 meseci, a garantni rok za građevinske radove su dve godine (za radove na krovu pet godina).
 
Vrtić se planira u Ulici Dragomira Bojanića Gidre, sa jednim spratom, na 1.300 kvadrata.
 
Procene novosadskih urbanista su da će vrtić zbrinuti oko 190 dece. 
  • rodjo

    27.05.2021 08:05
    samo
    se nadam , da nece zidati vrtic kao na Klisi, pune dve godine ce biti u oktobru kako je trebao da se zavrsi, tek je stigao do pola,plus unutrasnji radovi,tender za opremanje itd.sramota da toliko naselje jos uvek je bez vrtica,a ovi sto rade na gradilistu,nikad nema vise od pet radnika,blizi se jesen novi upis u vrtice,gde ce deca krenuti u vrtic,jer se neka deca "papiroloski"vec prebacuju u Orahovu, a kraja vrticu, ni na vidiku !
  • J

    27.05.2021 06:52
    nn
    Od kad je montop prešao u građevinsku firmu?
  • ing

    26.05.2021 20:47
    A što ne proverite nabavke i realizacije softverskih programa. Kolikoje miliona dato, a šta je implementirano a šta nije. O ovoj aferi je i Pištaljka pisala kao i novine. Gospodine revizoru, Vi se ponašate kao Zagorka Dolovac. Primate platu od gradjana a ne radite svoj posao. Za sve se zna šta ste znali a niste ništa preduzeli. Za to postoji i odgovornost. Ali vreme će pokazati ko je i šta radio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.