Pripremite se za leto: Stručnjaci iz Anti-aging centra o najboljim metodama za uklanjanje celulita

Najveći problem nakon jesenjih i zimskih meseci, osim viška kilograma je i pojava tako dosadnog celulita, bez obzira na životnu dob kod žena.
Često čak ni redovno vežbanje i pravilna ishrana ne uklanjaju nabore i neravnine na koži koje pravi celulit. Celulit se češće javlja kod žena, počev od adolescencije pa sve do duboke starosti. Smatra se da 80 do 90 odsto žena u nekom periodu svog života primeti pojavu celulita. Iako sa zdravstvenog aspekta nema veliki značaj, estetski momenat može da bude značajan problem.
 
Međutim, rešenje postoji. Za relativno kratko vreme uz upotrebu proverenih tehnika rada i iskusne stručnjake, možete se efikasno rešiti neprijatnog celulita i vašu kožu učiniti zdravijom i privlačnijom, smatraju stručnjaci iz "Anti-aging" centra.
 
Za sada nijedan oblik tretmana nije u potpunosti efikasan i stoga se obično preporučuje njihova međusobna kombinacija.
 
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i edukacija, stručnjaci iz "Anti-aging" centra otkrili su da je najbolji izbor u tretiranju celulita od neinvazivnih i neoperativnih procedura:
 
Terapija radiofrekventnim talasima
 
Terapija radiofretkventnim talasima (exilis) kojom se postiže poboljšanje cirkulacije u tretiranom području, neokolagenoza (stvaranje novih kolagenih vlakana), poboljšanje elastičnosti kože i njeno zatezanje, čime se doprinosi razbijanju masnih ćelija celulita u površinskim delovima kože kao i sprečavanje njegovog brzog ponovnog nastanka.
 
 
Vakuum drenaža
 
Vakuum drenaža i limfna drenaža omogućavaju brzo razlagaje celulita direktnom masažom i pristiskom na kožu i potkožno tkivo, kao i na poboljšanje cirkulacije u regiji tretirane površine tela, čime se olakšava eliminacija toskičnih produkata iz kože i potkožnog tkiva. Na taj način se deluje direktno na uklanjanje celulita i preventivno u smislu sprečavanja njegovog brzog ponovnog javljanja.
 
Mezoterapija celulita
 
Koriste se dve vrlo efikasne mezoterapijske tehnike koje daju odlične rezultate u razbijanju masnih ćelija delova tela na kojima je celulit ispoljen. Uvek se prvo sprovodi mezoterapijska lipoliza i destrukcija masnih ćelija u dubljim slojevima kože i potkožnom masnom tkivu. Sprovodi se jedan do tri tretmana, u zavisnosti od stepena izraženosti celulita, pre ili posle, ali nikada u isto vreme, sa tehnikama masaže ili drenaže. Pravilna kombinacija mezoterapije i drugih već navedenih tehnika tretiranja celulita na svim delovima tela daje odlične i brzo vidljive rezultate.
 
 
"Slimming" procedura i održavanje rezultata
 
Nakon sprovedene lipolize, eksperti iz "Anti-aging" centra klijentima preporučuju održavanje postignutih rezultata primenom "slimming" preparata. "Slimming" procedura se zasniva na jedinstvenoj osobini aminokiseline
L-karnitina koji vezuje i transportuje masti do delova ćelije, gde se masti razgrađuju, a u tome im pomažu druge aktivne supstance kao što su kofein, silicijum i rutin.
 
 
Lifting kože i topljenje masnih naslaga korišćenjem EXILIS ULTRA 360 aparata
 
Simuliranom kombinacijom radiofrekvnentih i ultrazvučnih talasa brzo i bezbolno, bez hirurških procedura do zategnute i podmlađene kože.
 
Aparat omogućava tretman 20 kritičnih delova tela na kojima se vide prvi znaci starenja kože (pre svega lice, vrat, zadnjica, stomak i prepone).
 
Posebna tehnologija 360 stepeni omogućava ravnomernu raspodelu energije ultrazvučnih i radiofrekventnih talasa na čitavu debljinu kože, potkožnog masnog tkiva i potkožnih mišića.
 
 
Ravnomernim zagrevanjem tkiva i istovremenim hlađenjem površine kože, tretman je potpuno bezbolan i siguran, tako da su neželjeni efekti kao što su peckanje, crvenilo i iritacija kože izuzetno retki , a ako se i jave onda su blagog stepena. 
 
Ove osobine aparata pružaju pacijentima izuzetan komfor i prijatan osećaj tokom tretmana, sa brzo vidljivim i očiglednim rezultatima.
 
Zavisno od regije koja se tretira potrebno je sprovesti četiri do šest tretmana, a period između dva tretmana ne sme da bude kraći od dve nedelje.
 
Rezultati tretmana su obično vidljivi već nakon prve aplikacije, a pun efekat najkasnije do tri meseca od prve aplikacije, tačnije nakon potpune remodelacije kolagena i elastina, strukturalnih delova kože koji koži daju elstičnost i zategnutost. 
 
Istovremeno sa zatezanjem kože, ova metoda omogućava i topljenje masnih naslaga te se ubraja u jedne od najsavremenijih metoda neinvazivne lipolize. Istim aparatom uz upotrebu specijanih nastavaka (Exixlis Ultra 360 Fem) se sprovodi i rejuvenacija (podmlađivanje) vagine i spoljnih genitalija kao i lečenje blažih oblika spada zidova vagine te problemi sa nevoljnim mokrenjem.
 
Sve nabrojane metode u terapiji celulita su vam na raspolaganju u "Anti-aging" centru Poliklinike Eurolab.
 
Više informacija može se dobiti na njihovom veb sajtu (vidi OVDE) ili na brojeve telefona 021/63-22-22- 1, 065/63-22-22-1 (Krilova).

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti