Ekskluzivna ponuda: Postani viking

Odvažni da iskuse dodir Norveške u Srbiji i vrhunski kvalitet imaju jedinstvenu priliku da u junu postanu - vikinzi.
Norveški brend premium obuće Viking, osnovan davne 1920. godine, nudi vam mogućnost testiranja kvaliteta koji je odavno poznat na skandinavskom tržištu.
 
Viking testeri moći će da podele sva svoja zapažanja o modelu koji će nositi, a koji je poznat po otpornosti na sve vremenske uslove - Viking obuća dizajnirana je za sneg, led, kišu, lov i ribolov, visoke planine ali i za trčanje, šetnje, trekking i ostale aktivnosti u prirodi.
 
Ipak, Norvežanima je potrebna ovakva garancija sigurnosti i ne bi se uputili u neke od mnogobrojnih aktivnosti na otvorenom bez Viking obuće - a to sada možete i vi.
 
 
U ponudi Vikinga su ženski i muški modeli pažljivo osmišljeni za pomenute aktivnosti, a ovog puta vam predstavljamo dva atraktivna modela.
 
Ističe se model "Anaconda 4×4 Boa GTX B", savršen za grublje uslove u prirodi, sa stabilnom podrškom za stopalo, ali i prepoznatljivo udoban. Moderan dizajn omogućava usaglašavanje sa bilo kojom "outdoor" odevnom kombinacijom.
 
 
Tu je i "Retro Trim N" model za one koji žele da unesu malo boje. Brušena koža i izdržljiva obloga ovog modela garantuje sve što želite od para patika, za bilo koje doba godine, a idealno za šetnju i svakodnevne aktivnosti.
 
 
Već sada postanite Viking tester i isprobajte modele. Najkreativniji komentar ostavljen u vezi sa utiscima o Viking obući ili norveškim načinom života biće izabran i budući Viking kontaktiran za preuzimanje svog modela obuće. Budući Viking tester deliće na društvenim mrežama sve svoje utiske i iskustva u nošenju obuće vrhunskog dizajna, a nakon izazova zadržava obuću i nastavlja da uživa u kvalitetu.
 
Ostavi svoj komentar VEĆ SADA.
 
Sve detalje o Viking obući saznajte na zvaničnom sajtu OVDE.
 
Ukoliko želite pravi izazov u prirodi, pridružite se Viking running team-u, obiđite region i Norvešku, učestvujte u trkama i unapredite svoj sportski doživljaj u pravom društvu. Detalje o Viking running team-u potražite OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti