Posle osam meseci počele popravke loše izvedenih radova na zatvorenom bazenu Spensa

Na Spensu su, nakon više meseci čekanja, počele popravke loše izvedenih radova na zatvorenom bazenu.
Posle osam meseci počele popravke loše izvedenih radova na zatvorenom bazenu Spensa
Foto: 021.rs

Gradonačelnik Miloš Vučević naveo je da se "otklanjaju propusti na olimpijskom bazenu", odnosno da se skidaju pločice i radi na svemu onome što je loše urađeno.

On je dodao da će za nekoliko dana pozvati medije na Spens, kako bi javnosti prikazali šta se radi.

Podsetimo da je gradonačelnik ranije najavio da je projekcija stručnjaka sa fakulteta da će ove popravke trajati četiri meseca.

Ovi radovi su usledili osam meseci nakon zvaničnog završetka rekonstrukcije. Podsetimo da je 021.rs početkom januara otkrio da je sanacija loše urađena zbog čega je došlo do prelivanja, kao i do pucanja dna bazena, a popucale su i tribine.

Pojedini izvođači radova su se ogradili od toga što se desilo i posebno formirana komisija Fakulteta tehničkih nauka uradila je tokom februara izveštaj o propustima prilikom sanacije.

Usledile su nedelje čekanja na projekat sanacije koji je uradio FTN, a stigao je početkom maja. Sve do sada čekalo se da firma koja je radila rekonstrukciju, "Max Cor", počne sa popravkama, jer je pristala da to uradi. 

  • Brka

    08.06.2021 22:59
    jel od Bocarine firme cerka firma dobila posao? ili neka firma pastorce ili?
  • Novosađanka

    08.06.2021 08:30
    Ta nemojte kasti
    Dok ne počnu oni koje smo "zaposlili" privremeno a to je celokupan vrh koji vodi ovoj grad da odgovara za svoje propuste, pare će se isisavati i dalje u njihove duboke džepove. Izgleda da ćemo morati na sokak da bi to obezbedili i to vrlo skoro, dok još imamo išta!
  • Masinac

    08.06.2021 08:15
    SRAMOTA STA RADITE
    Da li vi u geadskoj vlasti imate imalo znanja, savesti i svesti, obraza i sramote kada ovakve stvari radite? Ne zaboravite da vi trosite i zloupotrebljavate novac gradjana a ne vas nivac pa da se ovako bahatite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti