Čoban: Čelnici Sremskih Karlovaca su nesposobni; SNS: U Karlovcima nema mesta za Čobanove vašare

Odbor Srpske napredne stranke u Sremskim Karlovcima kritikovao je novinskog izdavača Roberta Čobana i poručio mu da "u Karlovcima nema mesta za njegove vašare".
Čoban: Čelnici Sremskih Karlovaca su nesposobni; SNS: U Karlovcima nema mesta za Čobanove vašare
Foto: 021.rs
"Robert Čoban, koji već godinama živi isključivo od novca koji uzima iz džepova poreskih obveznika, deli lekcije iz sposobnosti i obaveštenosti. Krijući se iza brige o zaštiti kulturnog nasleđa, vlasnik medijske imperije koja decenijama upropaštava i unazađuje pismenost i kulturu, zapravo, nastoji da nametne festivale neukusa kao ideal prosperiteta", navodi se u saopštenju SNS.
 
Oni su na taj način reagovali na Čobanove kritike koje je preko društvenih mreža uputio rukovodstvu Sremskih Karlovaca.
 
On je na Tviteru napisao da je Zakon o Sremskim Karlovcima usvojen, ali da se na čelu opštine "i dalje nalazi ekipa koja nije kadra da vodi ni mesnu zajednicu, a ne grad sa tolikom kulturnom i istorijskom baštinom, mesto koje bi trebalo da bude 'Srpski Hajdelberg' ali to nije".
 
"Medijski magnat je ćutao do 2012. godine i podržavao vlast koja je uništila Srbiju i Sremske Karlovce. Nije mu smetalo što su Sremski Karlovci bili među najsiromašnijim opštinama u Srbiji", ocenili su iz SNS.
 
Dodali su da je "Srpska napredna stranka dokazala da je jedini pouzdani čuvar bogatog kulturno-istorijskog nasleđa i tradicije i jedini garant prosperiteta".
  • Somi

    14.06.2021 03:10
    @Inspektor Višekruna
    Oni (SNS) zive od reketiranja srpskih oligarha: Kostica, Drakulica, Spasojevica, Miskovica, Jevrosimovica, Hamovica....

    Stari mafijaski metod koji su naucili od druzenja sa Surcinskim i Zemunskim kriminalnim klanom...
  • Jo

    13.06.2021 10:52
    ekipa
    Kad te prozivaju kradikalčići o tome ko živi na račun poreskih obveznika to treba da ti je čast.Znate kako kažu " ko o čemu bbibiiiip o poštenju "
  • /

    13.06.2021 09:42
    /
    svi znamo da bi drvene kuce sns zamenio za plasticne kocke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti