FOTO Novaković tvrdi: Andrej Vučić usmeravao kampanju novosadskog SNS-a na izborima za SMZ

Gradski odbor Narodne stranke saopštio je da su jučerašnji izbori za savete mesnih zajednica "ponovno ogolili i učinili potpuno vidljivom činjenicu da je Novi Sad okupiran grad".
FOTO Novaković tvrdi: Andrej Vučić usmeravao kampanju novosadskog SNS-a na izborima za SMZ
Foto: 021.rs
Narodna stranka pozvala je tužilaštvo i policiju da "temeljno i pažljivo istraže i analiziraju sve elemente kriminalizacije izbornog procesa u Novom Sadu".
 
U saopštenju koje potpisuje predsednik GO Borislav Novaković, navodi se da "lokalna gradska vlast preko institucija kojima upravlja stvara samo privid pravnosti, a suštinski sve odluke donose Andrej Vučić i Zvonko Veselinović".
 
Kako stoji u saopštenju, brat predsednika države upravlja političkom scenom, dok Zvonko Veselinović "orkestrira kriminalnim miljeom Novog Sada", te da grad ne može biti slobodan dok Andrej Vučić "upravlja svim bitnim političkim procesima", ali ni bezbedan ako u njemu "neometano ordinira i deluje Veselinović".
 
 
"Lično prisustvo Andreja Vučića u našem gradu na dan održavanja izbora nije nikakva pomoć stranačkim kolegama, kao što se prikazuje u medijima, nego poseta koja ima za cilj da disciplinuje, opomene i pripreti lokalnom odboru SNS-a da 'Novi Sad ne sme pasti'. Dakle, Andrej Vučić samo prenosi poruku svoga brata, da se novosadski naprednjaci 'ne igraju glavom'. Andrej Vučić je lično usmeravao prljavu kampanju lokalnog SNS-a, koja je autentične i nezavisne kandidate građana sve vreme vređala i omalovažavala. Nikada ružnija kampanja nije viđena i vođena u Novom Sadu. Osnovni ton toj netrpeljivosti i agresivnosti dao je upravo Andrej Vučić svojim prisustvom i instrukcijama", tvrdi Novaković.
 
Novaković optužuje i vladajuću stranku da je angažovala kriminalce u kampanji. Kako tvrdi, u kampanji su učestvovali i Marko Bosanac, ali i Slobodan Milutinović Snajper.
 
"Protivno svim pritiscima i pretnjama građani Novog Sada su izlaskom na izbore pokazali odlučnost i hrabrost. Novi Sad ne podržava politiku Aleksandra Vučića. Ono što je SNS doživeo juče samo je nagoveštaj i najava onoga što će se dogoditi na narednim izborima", zaključuje se u saopštenju.
  • Nemanja

    16.06.2021 22:58
    @Stasha Grey
    Može OnlyFans? ;)
  • @Gospođica Staša

    15.06.2021 08:11
    Nemoj Staša tako o Bori, misli na sutra, jer kada ti sutra gazda padne, gde ćeš, na prelet kod Bore?
  • mille

    15.06.2021 07:05
    Ajde sada solunac samo da utvrdimo gradivo.Dali si ti po banovini zario i palio i terao radnike uprave za zaj.poslove da idu od vrata do vrata u Sremskoj Mitrovici i kojekuda????Sada su ti nazovi odgovorni koji su maltretirali radnike banovine u SNS-u i ponasaju se bas demokratski.Bilo bi naj bolje da se lepo svi zaposlite i radite za minimalac cisto da osetite kako vam politicari idu na....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti