Bespravno blokirani trotoar i staza u Jevrejskoj, inspekcija naložila mere

Investitor koji renovira tavan u Jevrejskoj 18 bespravno je zauzeo i ogradio trotoar da bi postavio kontejnere za šut i otpad, a sad mora ili da pribavi službeno odobrenje ili da odmah oslobodi ulicu.
Bespravno blokirani trotoar i staza u Jevrejskoj, inspekcija naložila mere
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navode u gradskoj komunalnoj inspekciji, juče je inspektor na terenu primetio da je, zbog rekonstrukcije krova, zauzeta javna površina. Investitor je Nikola Andrić, koji je postavio PVC ogradu i metalne kontejnere.
 
"Istom je naloženo da pribavi rešenje kojim se odobrava zauzeće javne površine od Gradske uprave za komunalne poslove ili da kontejnere i gradilišnu ogradu odmah ukloni", poručuju u gradskoj komunalnoj inspekciji.
 
Sami radovi su prijavljeni i izdata je dozvola, potvrđuju za naš portal u gradskoj građevinskoj inspekciji. Inspektori su na osnovu dve prijave - 11. i 12. juna, otišli u savetodavnu posetu, a za ubuduće su najavili vanredne nadzore, dodaju u inspekciji za 021.rs.
 
Podsetimo, stanari Jevrejske 18 prošle nedelje ostali su bez delova krova kad su počeli radovi na rekonstrukciji, a detaljnije čitajte OVDE.
  • Neđo Bokun

    16.06.2021 10:35
    Zamislite vi tu drskost i bahatost pešaka.
    Oni bi hteli da prolaze i šetaju ulicom i to još u samom centru grada.
    Strašno.
  • Mela

    16.06.2021 07:17
    Uzurpacija
    To je "stil života" na ovim prostorima. Svako se osili i uzurpira i svojata, jer ovde nema ni morala ni države. Uzurpacija je i pritisak na javno mnenje, privatizacija medija, objavljivanje ili skrivanje imena kriminalaca.
  • S..

    15.06.2021 22:26
    Ništa čudno tu se vrši gradnja pa će završiti za par dana a kafići na pešaćkim stazama ostat će zauvek ,kada prolazimo ulicom zpinjemo za stolove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti