Šta vas očekuje u četvrtku pred vama u Novom Sadu? Toplota.

Gde je četvrtak, tu je i petak, pa počnite da slavite.
Šta vas očekuje u četvrtku pred vama u Novom Sadu? Toplota.
Foto: 021.rs
Još malo i topao vikend je pred nama, pa ćete moći da ga iskoristite da pobegnete malo iz grada. 
 
Tooooploo
 
Probudite se - a ono sunce. Niko ne može da ima problema sa tim. Prebacite na Radio 021 i Ivan Varnju će vam saopštiti da je sedam časova ujutru, a da je temperatura oko 20 stepeni Celzijusa. 
 
Sat vremena kasnije temperatuća će biti pet stepeni toplija, a već u devet časova meteorolozi predviđaju da će biti 28°C, najavljujući nam topli dan. 
 
Spremite naočare za sunce, biće vam potrebne. Svoj maksimum temperatura će dostići oko 13 časova, kada se očekuje oko 32 stepena Celzijusa, nakon čega će početi blago da opada. 
 
Kada krenete kući s posla trebalo bi da bude nešto oblačnije vreme, ali će temperatura i dalje biti visoka. U večernjim satima ako planirate šetnju, ne brinite, kiše vam neće pomrstiti planove.
 
Obratiti pažnju
 
Kao što ste već navikli, neće biti struje u pojedinim gradskim ulicama. U četvrtak takva će situacija biti u Petra Drapšina, Laze Kostića, Železničkoj, Sremskoj i Vojvođanskih brigada, kao i u pojedinim delovima Kisača i Begeča. Ako živite u ovim delovima, detaljnije informacije o isključenjima pronaći ćete na OVOM LINKU.
 
Obratite pažnju kada ste u vožnji. Dani su topli, ljudi su nervozniji i sve češće se dešavaju saobraćajne nezgode. Ukoliko primitete neki zastoj ili gužvu zbog nezgode i uviđaja policije, dojavite informaciju na 0600 100 200.
 
Kuda ići
 
U četvrtak gde god da se uputite pronaći ćete neku dobru atmosferu. Bašte novosadskih kafića su otvorene i u njima ćete moći da se nađete utočište od sunca.
 
Tokom dana, od 14 časova, u Crnoj kući biće organizovana razmena polovnih knjiga, a uveče, u 20 sati, na istom mestu moći ćete da prisustvujete promociji romana "Ništa nije ničije" Bojana Savića Ostojića. 
 
U 20:30, u Srpskom narodnom pozorištu, igraće se predstava "U talogu kafe". 
 
Ukoliko ste zainteresovani za neki film, u "Areni" se daje "Živ čovek" sa Nikolom Đuričkom u glavnoj ulozi, sa početkom u 21:45. 
 
Ako ste propustili...
 
Svakog dana vam donosimo neke važne i zanimljive priče, pa je tako bilo i danas:
 
 
 
 
Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • Nana

    17.06.2021 09:24
    Lepo ste mi rekli da nece biti struje, sto znaci ni vode ali, avaj!
  • parking servis

    17.06.2021 09:08
    Ali...
    Šta nas tek čeka u petku, da mi je znati :)
  • Tamara

    17.06.2021 05:49
    Milina
    Milina citati ovaj clanak ujutru. Svaki put me uvod nasmeje. Samo napred!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti