Novi Univerexport otvoren u centru Vrdnika

Novi maloprodajni objekat kompanije "Univerexport" otvoren je u četvrtak, 17. juna, u Vrdniku.
Ovo je 173. po redu prodavnica najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, a nalazi se u centru Vrdnika na adresi Trg cara Lazara 4.
 
Novo prodajno mesto površine je 320 metara kvadratnih, a zaposleno je i 13 novih radnika, tako da kompanija sada broji više od 3.000 zaposlenih.
 
Među asortimanom od blizu 5.000 artikala posebno se ističe veliki broj domaćih proizvoda, kao i artikli iz lične proizvodnje Univerexport-a. 
 
Sveže meso sa domaće farme iz Bačke Palanke do polica prodavnice u Vrdniku stiže za 48 sati. 
 
"Posebno treba izdvojiti i proizvode robne marke Baš baš i Naše najbolje koji su nosioci robne marke Univerexport-a i prava potvrda da uz dobar kvalitet ne mora nužno da ide i visoka cena", navode u kompaniji.
 
Radno vreme novog Univerexport-a je od 7 do 22 časa svakim danom u nedelji.
 
Narednog četvrtka, 24. juna, Novi Sad dobija svoj sledeći Univerexport.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti