"Munjeviti udar" ponedeljka - pogledajte šta vas očekuje u novoj radnoj nedelji

Krckaju se poslednji ostaci vikenda, pa bi bilo dobro da nekoliko minuta izdvojite za ono što vas očekuje u ponedeljku pred vama.
"Munjeviti udar" ponedeljka - pogledajte šta vas očekuje u novoj radnoj nedelji
Foto: 021.rs
Ako je nešto izvesno da izvesnije ne može biti, nešto na čemu je kvota 1,05 a i to ,05 biva poklonjeno, to je da će u ponedeljak na javnom servisu i drugim televizijama biti pušten "Kosovski boj". U ponedeljak, 28. juna, ako ste zaboravili, obeležava se Vidovdan. 
 
Iznad 30, šta drugo i očekivati
 
Međutim, ponedeljak je ponedeljak i on ne mari koji je praznik. Mari jedino za to da se na vreme pojavite na poslu. A one koji na posao krenu između šest i sedam sati ujutru dočekaće temperatura od 23 stepena Celzijusa. Nastaviće da raste, pa će oko osam časova biti 25°C, a već u devet sati subjektivni osećaj će biti da je napolju 30 stepeni, iako je 28°C.
 
Meteorolozi najavljuju maksimalna 33 stepena Celzijusa i upravo će vas ova temperatura otpratiti kući, s obzirom na to da će se zadržati sve do 17-18 časova. 
 
Nakon toga će krenuti postepeno da opada, ali će i u večernjim satima biti toplo, između 27 i 29 stepena Celzijusa. 
 
Onima koji su na godišnjem odmoru, naravno, zavidimo.
 
Udarnici rade
 
U ponedeljak pojedini delovi grada biće bez vode. Od osam do 16 časova bez vode će biti Ulica Miloša Hadžića, dok će u periodu od osam do 14 sati bez vode biti Karagača i Puckaroš.
 
Bez struje u ponedeljak će biti Dimitrija Avramovića, Braće Jovandić, Futoška, Ruđera Boškovića, Novaka Radonjića, Somborska rampa, kao i pojedine ulice u Sremskoj Kamenici. Detaljne informacije pogledajte u OVOJ VESTI.
 
Menja se saobraćajni režim u delu Satelita zbog rekonstrukcije vrelovoda. Za vreme radova privremeno će za saobraćaj biti zatvorene režijske saobraćajnice na Futoškom putu ispred brojeva 28-28C, 32-32C, 36-36C, 38-38C.
 
Iz istog razloga menja se režim saobraćaja u bloku Bulevara oslobođenja i Gagarinove ulice. Za vreme izvođenja radova u ovoj fazi biće zabranjen blokovski saobraćaj u blizini sledećih objekata: Bulevar oslobođenja 4B, 8-10, 12, 14, 16, 18; Bulevar kralja Petra I 28-28D; Gagarinova 10/1-10/4.
 
Ima radova i na Bulevaru patrijarha Pavla, pa obratite pažnju kada budete kretali na posao.
 
Šta raditi?
 
Ako je verovati meteorolozima, dan će biti odličan da uhvatite sat-dva na Štrandu posle posla. Uveče, takođe, prilično prijatno za šetnju gradskim kvartovima, parkovima, uz Dunav.
 
U ponedeljak postoje dva događaja koja su, što bi se reklo, "place to be". Elem, Atheist Rap se vraća u grad, uz njih nastupa i The Petting Blues Band, a sve sa ciljem da se pomogne Nemanji Kantaru. Humanitarni koncert počinje u 18 časova, u dvorištu Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin". 
 
Drugi događaj je humanitarni koncert Baletskog studija "Reverans" za malog Boška Gugletu. Nastupiće malene balerine, u Kulturnoj stanici Eđšeg, u 18 časova.
 
Vi se odlučite šta vam je ukusu zanimljivije, u svakom slučaju, ne postoji greška.
 
Osim toga, možete i da posetite izložbu odabranih crteža "Vigled" Milivoja Kostića, koja će biti otvorena u Kulturnom centru Novog Sada, u 17 časova.
 
Ako niste jedna od onih osoba koja je gledala kako šte pre da umakne sa faksa, onda će vas možda zainteresovati izložba "60 godina Univerziteta u Novom Sadu" Čarne Milinković, koja će biti otvorena u ponedeljak, u Rektoratu, u 18 časova.
 
Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • Omg

    27.06.2021 23:28
    Volim nas Novi Sad ♥️
  • Dete rock'n rola

    27.06.2021 23:14
    Ne znam ko je pisao da li Zoki, dal' Dragana, dal' Goga ili Jelena........ ili....... sve jedno,
    svi ste najbolji!!!
    Pozdrav za najbolju redakciju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti