PonedeBljak - šta vas očekuje u danu pred vama

Prošao je još jedan vikend i stigao je još jedan ponedeljak. Dril poznajete i sami.
PonedeBljak - šta vas očekuje u danu pred vama
Foto: 021.rs
Ako je za utehu, za vratom nam neće biti neka preterano visoka temperatura, pa će se radni deo dana nekako i izgurati. 
 
Pristojna temperatura
 
Ako nemate problema sa buđenjem za posao, onda će vam jutro biti lagano. One koji ustaju između šest i sedam dočekaće temperatura oko 23 stepena Celzijusa. Oko osam sati temperatura će biti stepen viša i polako će rasti.
 
 
Meteorolozi najavljuju umereno oblačno vreme, tako da možda i neće biti baš naklonjeno onima koji su planirali da uhvate malo boje na Štrandu.
 
Maksimalna dnevna temperatura biće na 29. podeoku i ona će se zadržati do 18 časova, nakon čega će početi polako da opada. 
 
Veče će biti veoma prijatno, oko 24 stepena Celzijusa, moguće je i vedro nebo, pa će sve biti potaman za laganu šetnju.
 
Pre nego što krenete negde
 
Za sada nema najavljenih isključenja vode i struje, ali znate kako se dešava, uvek izbije neka havarija. O svemu ćete na vreme biti informisani, naravno, na 021.rs.
 
Novosadska toplana kreće u ponedeljak u obnovu vrelovoda u Ulici Antuna Urbana. U toku ove faze radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delu Antuna Urbana od broj 6 do broja 15 i parna i neparna strana ulice. Tu će biti zabranjeno i parkiranje automobila na parkinzima između zgrada.
 
Radovi i dalje traju na Bulevaru patrijarha Pavla, na raskrsnici sa Vršačkom i Feješ Klare, gde mogu da nastanu gužve, jer se prelazi iz jedne u drugu traku. 
 
Gde ići
 
Ako imate slobodnog vremena, Štrand je svakako mesto koje biste mogli da posetite. Nastavlja se akcija "Humanitarni ponedeljak", a ovog puta se pomoć prikuplja za malog Aleksu Kosanoviću.
 
Dodatni razlog je i taj što počinje manifestacija "Pod krošnjama na Štrandu", u okviru koje će biti organizovane brojne radionice.
 
Ako volite Vladu Divljana, onda imamo događaj za vas. Na krovu TC Promenada, u 20 časova, počeće koncert u čast Vlade Divljana, tog gospodina jugoslovenskog rokenrola. Nastupiće i brojni gosti koncerta, a najbolje je da sami proverite o čemu se radi.
 
Ukoliko tražite filmsku zabavu, možete da prošetate do Kulturnog centra Novog Sada, gde će u 20 sati biti emitovan film "Koriolan" - reč je o modernoj verziji Šekspirove drame o faličnom rimskom ratnom junaku – kompletnoj ratnoj-mašini u jednom čoveku, suvišnom u mirnodopskim uslovima, omraženom od svih.
 
Možete i protestovati, prisustvovati tribini i pogledati predstavu "Naši dani" u izvođenju Raleta Milenkovića. Sve to u okviru skupa protiv Novog Sada na vodi, koji se održava na Šodrošu, u 19 časova.
 
Možda niste videli...
 
Portal 021.rs pokrenuo je newsletter, u kojem vam donosimo pregled najvažnijih vesti objavljenih u proteklih nedelju dana na našem sajtu, a osim toga novinari i novinarke daju vam predloge tekstova za čitanje, koje nećete naći u domaćim medijima. Uz sve to, Ivan Varnju daje preporuku za nedeljno slušanje.
 
Više informacija na OVOM LINKU, a ukoliko želite da se prijavite na newsletter, to možete da učinite ukucavanjem vaše mejl adrese u formularu ispod:
 
Prijavite se na newsletter
  • Omg

    04.07.2021 21:39
    Volim nas Novi Sad ♥️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti