Bora Novaković: Snajperova ekipa demolirala gradsku kuću, po udbaškom receptu

Predsednik gradskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković saopštio je da izgrednici, koji su tokom julskih protesta prošle godine palili Gradsku kuću, nisu otkriveni jer policija zna ko su oni.
Bora Novaković: Snajperova ekipa demolirala gradsku kuću, po udbaškom receptu
Foto: 021.rs
On je u svom saopštenju reagovao na reči gradonačelnika Miloša Vučevića, koji je povodom godišnjice vandalizovanja Gradske kuće poručio da je tužan što niko nije odgovarao, dodajući da su sankcije "izvan naše moći delovanja".
 
"Prvo, kao bivši gradonačelnik, mogu da posvedočim da je Trg slobode, potpuno pokriven sigurnosnim kamerama i da je svaki pedalj gradske kuće pod video nadzorom. Dakle, počinioci vandalizma su snimljeni kamerama visoke rezolucije i preglednosti. Drugo, julski protesti protiv aktuelnog režima kao i svako masovno okupljanje nisu protekli bez prisustva operativaca BIA i policije. To praktično znači da je svaka sekunda ovih nereda uočena, fotografisana, snimljena i službeno dokumentovana", navodi se u saopštenju.
 
Novaković se pita zbog čega, onda, vandali nisu identifikovani i kažnjeni. Na to pitanje i sam odgovara: "izgrednici nisu otkriveni, jer policija zna ko su oni". Navodi i da policija zna političku pozadinu ovog vandalizma, optužujući gradonačelnika da je taj "igrokaz" organizovao u dogovoru sa "kriminalcem Slobodanom Milutinovićem Snajperom".
 
"Dakle, Snajperova 'ekipa' je demolirala gradsku kuću, po starom udbaškom receptu: ubaci provokatore na suparnički skup, a potom optuži svoje protivnike za incident", navodi se.
 
Dodao je i da do danas policija nije procesuirala nikoga zbog pisanja pretećih poruka na zgradi u kojoj je smeštena redakcija portala NSuživo, optužujući "vlasnika portala Marka Bosanca Bosketa" da je "organizovao ekipa koja će pretiti sama sebi".
 
Zaključio je da izgrednici ovakvih slučajeva ne mogu ni da budu otkriveni sve dok postoji sprega vrha Policijske uprave Novi Sad, BIA i gradske vlasti sa kriminalcima.
  • Kokša iz Karlovaca

    13.07.2021 08:37
    KOLONIJALNA VLAST
    Ovaj Bora je baš dosadan, ajde bre pogledajte ljudi za vreme njegove vlasti šta je uradio od Grbavice i od ul. Petra Drapšina.
    On je prvi počeo da mulja sa urbanistima.
    Koliko je Bora Novaković političkih stranaka promenio, da li neko zna?
  • Neko

    12.07.2021 14:23
    Nije bitno
    Sns sa svojim pristalicama, jatacima, špijunima i ostalim "S(n)S odredima"-neće dugo moći. Hoće skinuće ih narod, ali narod će biti samo masa ili ono staro oprobano "topovsko meso". Prava inicijativa neće krenuti iz Novakovićeve i njemu sličnih grroktalica kolektiva. Sve će krenuti iz SNS-a. da jer oni u vrhu se ne trpe, nemaju krokodili više prostora da manevrišu jer mala im je bara. Rus i Kinez koga brane toga i J dok zapad to radi na puno perfidniji način uz pomoć Južnjaka .
  • Lalani

    12.07.2021 00:02
    Ovaj je smorio sve vise sa njegovim teorijama, nikakva si opozicija matori smorio si narod idi u penziju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti