Evo ga utorak. I vrućina, isključenja i još ponešto

Kraj ponedeljka donosi privid rasterećenosti, a onda dođe utorak. Uđete u mašinu, pa vreme nekako i brže prolazi. Srljamo napred ka vikendu.
Evo ga utorak. I vrućina, isključenja i još ponešto
Foto: 021.rs
"Strenđeri" sa Exita su spakovali svoje stvari i zapalili iz grada. Sad će da nagrnu Indijci - misle Dunav plav, kad ono...
 
Toplo, toplo
 
U ponedeljak ujutru je bilo prilično prijatno vreme, prosto da se čovek iznenadi toliko da donese pogrešnu odluku i obuče farmerke ili pantalone. Dakle, iskustvo nas uči da istu grešku ne ponovimo i u utorak.
 
Oko sedam sati ujutru biće prijatnih 25 stepeni Celzijusa i nastaviće prilično da raste temperatura, pa će oko devet časova preći 30. podeljak.
 
Oni koji rade na otvorenom osetiće u 11 časova 35 stepeni, a blaženi su oni koji su u kancelarijama sa klimom. Temperatura će rasti sve do 38 stepeni Celzijusa, što će biti maksimalna dnevna temperatura.
 
Svakako, asfalt može da doprinese osećaju kako vam "gori tlo pod nogama", pa da subjektivni osećaj bude kao da smo zašli u zonu +40 stepeni Celzijusa.
 
Kada noć odmeni dan zadržaće se letnje temperature oko 30 stepeni Celzijusa.
 
Isključite vrućinu
 
Zbog planiranih radova, Klisa će sutra od osam do 16 sati biti bez vode. Cisterne s pijaćom vodom biće postavljene u krugu Okružnog zatvora i Centra za obuku Žandarmerije.
 
Takođe, ceo Čenej će zbog planiranih radova biti bez vode od osam do 16 sati. Cisterna s pijaćom vodom biće postavljene ispred Mesne zajednice Čenej.
 
Delovi Bukovca i Budisave u utorak, 13. jula neće imati struje. Koje ulice će biti bez električne energije pogledajte na OVOM LINKU.
 
Na nekoliko lokacija u gradu su radovi, a sve vam je na 021.rs. Ipak, kada krenete ujutru na posao preporuka je da okrenete na 92,2 Megaherca, i da budete uz Radio 021 i Copeta kako biste izbegli zastoje i gužve.
 
Šta raditi?
 
Protutnjao je Exit kroz grad - i šta sad? Pa, utorak je nekako tanak, ali šta da se radi. 
 
Ako vam je do upoznavanja novih, zanimljivih ljudi, onda je Miletićeva 45 i Radio cafe mesto na kom bi trebalo da budete sutra u 20 časova. Organizovaće se Language Club, a moći će da se priča čak devet jezika.
 
Ukoliko ste zainteresovani možete da pogledate i izložbu "eCleCtic" Senke Đorđević, u galeriji Forma.
 
U slučaju da utorak rezervišete za filmsko veče, možete da prošetate do Arene cineplex, gde su u 20:20 časova prikazuje "Lihvar" Nemanje Ćeranića.
 
Evo, još ovol'ko
 
Portal 021.rs vam svakodnevno donosi priče od značaja za Novi Sad i Novosađane. Ne propustite one koje su privukle veliku pažnju, a ne zaboravite i da nas zapratite na Instagramu:
 
 
 
 
Tekst je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • Salabajzer

    13.07.2021 10:00
    Radovi su u savskoj već jedno mesec dana...
  • rodjo

    13.07.2021 09:53
    da li
    svaki utorak klisa,cemej nece imati vode zbog "radova" ili stanovnici ovih naselja nisu svesni da imaju restrikcije...po ovakvom vremenu, katastrofa
  • Joki

    13.07.2021 08:26
    Citam ove vase clanke iz dva razloga. Prvo da vidim hoce li biti neke restrikcije struje kod mene na poslu, da ne moram da radim par sati ;-) i zato sto jako zanimljivo pisete clanke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti