Četvrtak je novi petak. Pripremite se za dan pred vama

Stigao nam je i četvrtak, što znači da je petak iza ćoška.
Četvrtak je novi petak. Pripremite se za dan pred vama
Foto: 021.rs
Ako postoje neke male životne radosti koje ni ne primećujemo, a trebalo bi, to je onda maj u julu. Pržilo nas je sunce početkom meseca, onda je zahladilo i sada je baš kako treba. 
 
Nemoj preko 30
 
Tridesete su možda najbolje godine, ali kada je u pitanju temperatura - jok. Imaćemo sreće u četvrtak, pošto živa na termometru neće preći 30. podeljak.
 
Prema najavama RHMZ, maksimalna dnevna temperatura biće 27 stepeni Celzijusa, a najniža 15. 
 
Dan će početi prijatno za one koji na posao kreću oko sedam časova, za kada se prognozira 18°C. Maksimum će temperatura dostići oko 13 sati i zadržaće se neko vreme, pa će nas i ispratiti sa posla.
 
Biće sunčano i vedro, a predveče će doći do umerenog naoblačenja. No, ništa strašno. Temperatura koji stepen iznad 20. podeoka, odnosno idealno za šetnju.
 
Da vam mi kažemo
 
Kada bi vas neko pitao gde je Zetska ulica, da li biste znali da objasnite? To vam je ulica između Kneza Vlastimira i Jovana Ristića. Eto, to smo vam rešili.
 
Ono što ne možemo da rešimo jeste to što će Zetska u četvrtak biti bez struje neko vreme. Isti je slučaj sa još nekoliko ulica u Sremskoj Kamenici, Petrovaradinu i Čeneju. Detaljne informacije pogledajte na OVOM LINKU.
 
Dobro je da znate i da su autobusi gradskog prevoznika promenili trase na linijama 7A, 10, 11A, 14, 41, 42, 43, 44 i 51A. Kuda se ovi autobusi kreću objasnili smo u posebnom TEKSTU.
 
Šta da se radi?
 
Ako ste sa Novog naselja, u vašem kraju počinje Festival novih energija, a startuje u 18:30 časova, na dečijem igralištu kod Tozinog sokaka.
 
Kantri bluz sviraće se u London pabu, a za muziku je zadužen novosadski sastav The Bad Week. Svirka počinje u 21 sat.
 
Nešto tvrđi zvuk je u Lazinom teletu, gde će od 22 sata nastupiti Rage Against The Machine tribute sastav.
 
Elektru zvuk dolazi Elektropop žurkom, koja će se organizovati u Borisovom ateljeu, na Petrovaradinskoj tvrđavi. Žurka počinje u 21 čas.
 
Nastavak kultnog "Space Jam-a" stigao je u bioskope. Umesto Džordana, glavnu ulogu uz poznate crtane likove igra Lebron Džejms.
 
Još nešto
 
Približava nam se nedelja, a to je dan kada vam šaljemo naš newsletter. Da ga ne biste propustili, prijavite se na formular ispod:
 
Prijavite se na newsletter
 
 
 
  • Omg

    21.07.2021 22:17
    Volim nas Novi Sad ♥️
  • nele

    21.07.2021 21:03
    hahahaha
    Veoma šaljivo, samo nastavite ovako.
    Ipak četvrtak nije petak za nas koji radimo u subotu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti