Novosadski biciklisti danas vožnjom od 10 kilometara slave sve manje ivičnjaka u gradu

Letnja Kritična masa provozaće se danas, 30. jula ulicama Novog Sada.
Kako najavljuje organizator, Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI), okupljanje je u 17 časova u Limanskom parku, a dobrodošli su biciklisti, skejteri, roleraši, monociklisti i svi oni koji svojim prevoznim sredstvima ne zagađuju okolinu.
 
Ruta obuhvata ulice Šekspirovu, Bulevar despota Stefana, Fruškogorsku, Bulevar cara Lazara, Kolo srpskih sestara, Vojvode Knićanina, Sarajevsku, Cara Dušana, Hajduk Veljkovu, Bulevar kralja Petra I, Kisačku, Jovana Subotića, Šafarikovu, Uspensku, Bulevar Mihajla Pupina, Žarka Zrenjanina, Stražilovsku, Maksima Gorkog, sa završetkom vožnje na Keju žrtava racije.
 
"Vožnjom slavimo sve manji broj ivičnjaka, veći broj biciklista koji se može videti i na novim brojačima biciklista koji imaju i toteme, ali ćemo i pričati i razmišljati o novim i narednim poduhvatima koji čekaju biciklističku zajednicu Novog Sada", navodi NSBI.
 
 
Otvoren je poziv volonterima koji žele da se uključe u organizaciju događaja. Svi zainteresovani mogu da se javi na mejl volonter@nsbi.org.rs.
  • Piško

    30.07.2021 14:05
    ...
    Bolje biciklista nego Vučićev sponzor preko akciza u raspalom polovnjaku.
  • Sonjaa

    30.07.2021 13:10
    Biciklv
    Vozac(zena) juri kolima po biciklisticloj i pesackoj stazi danas u Hadzi Rumivojoj, 464 VR, ljudi nisu mogli da veruju sta vide, i sta se desava
  • Sejo

    30.07.2021 12:35
    Koliko umobolnika živi u Ns,dovoljno je samo ovde komentare čitati,patološka mržnja prema biciklistima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti