Na pola puta do vikenda. Šta nam donosi sreda, osim visoke temperature

Oni koji su na godišnjem, realno, nemaju razloga da čitaju ovo.
Na pola puta do vikenda. Šta nam donosi sreda, osim visoke temperature
Foto: 021.rs
No, dobrodošli ste u svakom slučaju. Treba čovek da nauči da odmara, ona deviza kako je "vreme novac" samo nas je dovela do toga da nemamo vremena za sebe i one bliske nama. A novca, u većini slučajeva, svakako nema.
 
Potrebna nam je jedna dokoličarska revolucija, da vratimo malo dokonosti u živote i odmorimo od bustovanja bidipi džidipi pojmova koje ne razumemo.
 
No, dotle, vrućina
 
Kaže RHMZ da nas u sredu očekuje pretežno sunčano vreme sa maksimalnih 36 stepeni Celzijusa. Minimalna dnevna temperatura biće 21°C.
 
 
Biće toplo već od ranog jutra. U sedam sati 25 stepeni Celzijusa, a već u devet časova iznad 30. podeoka. 
 
Svoj maksimum će temperatura dostići već oko podneva i zadržaće se nekoliko sati na 36 stepeni.
 
U večernjim satima neće biti mnogo lakše. Nebo će biti vedro i biće vam prijatno ako ste uz neku obalu ili šumu, ali ako ste u gradu, sa temperaturom od 30 stepeni Celzijusa, i ne baš.
 
Isključenja
 
Ovih dana kao da su i radnici posustali, pa je sve nekako usporenije.
 
Ali elektro mašina radi. Jožefa Marčoka, 1300 kaplara, Teodora Pavlovića, Cara Dušana, Đorđa Magaraševića, jesu ulice u čijim delovima u sredu neće biti struje. Detaljnije informacije pogledajte na OVOM LINKU.
 
Odvijaju se i radovi u Radomira Raše Radujkova, na Novom naselju, kod budućeg parka, pa oni koji dolaze iz pravca Detelinare treba da uspore, jer je jedna traka zatvorena i prelazi se u suprotnu.
 
Šta raditi?
 
Radnu nedelju je najbolje "preseći" nekim kvalitetnim druženjem sa prijateljima i prijateljicama. Taman vam da dozu pozitivne energije za još dva dana, i onda opet kratki predah.
 
Ako želite da se družite i da proverite svoje znanje, u Radio kafeu (Miletićeva 45) održava se kviz "Na jedno slovo". Počinje u 19:30 časova, a prijave su moguće na sledeći broj: 069 1000 600.
 
Knjiga "Tamburaške priče iz davnina" Zorana Kneževa biće promovisana u Biblioteci na Štrandu, u 20 sati.
 
Izložba slika Dragana Šijačkog otvara se u sredu, u dvorištu Galerije likovne umetnosti Poklon-zbirke Rajka Mamuzića, u 19:30 časova.
 
Ukoliko vam je ipak do nekog film, u bioskopu Kulturnog centra Novog Sada možete da pogledate "Tamnu bajku", italijanski film koji će se prikazati u 21 sat.
 
Ukoliko ste propustili
 
Mnogo toga donesemo tokom jedne nedelje, a ukoliko želite kratak pregled svega, prijavite se na naš newsletter:
Prijavite se na newsletter
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti