Krizni štab dozvolio održavanje Poljoprivrednog sajma od 18. do 24. septembra

Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba za organizaciju manifestacije u terminu od 18. do 24. septembra.
Krizni štab dozvolio održavanje Poljoprivrednog sajma od 18. do 24. septembra
Foto: 021.rs
Tada će biti održan 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.
 
U odgovoru na Dopis Novosadskog sajma, navedeno je da je neophodno da se primene svi protokoli, poput onih na festivalu Exit, nedavno održanom u Novom Sadu, a to znači da će uslovi za izlagače i posetioce biti - digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom kovidu-19), negativan brzi antigenski ili PCR test.
 
Međunarodni poljoprivredni sajam je ključni događaj u oblasti agrobiznisa u ovom delu Evrope i mesto na kojem Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i institucije Grada Novog Sada predstavljaju subvencije za poljoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u agraru, proizvode i iskustva. Pored brojnih domaćih izlagača, dolazak su najavile i firme iz Češke koja je Zemlja partner, Italije, Španije, Belorusije, Poljske, Holandije, Turske, kao i zemalja u okruženju.
  • BB

    28.07.2021 14:27
    škola
    VRATITI DECU U ŠKOLU!!!
    Normalno vreme časa 45 min, redovne smene uz maske.
    Iz doba korone svi izađoše samo deca zaostaše
  • Hm...

    28.07.2021 08:35
    Aha, biće veselo. A vakcinacija? Nema vakcinacije za vreme održavanja sajma? Dr Kon reče skoro da nas čeka teška jesen sa četvorocifrenim brojem zaraženih, zbog slabe ili nikakve vakcinacije, a šta je ovo sad? Da ne govorimo o saboru trubača u Guči, raznim manifestacijama gde se okuplja veliki broj ljudi...A škole i nastava smeta?
    Evropske zemlje donele odluke da sve svoje manifestacije odlože ili ih uopšte i ne organizuju...
  • Dragan

    28.07.2021 05:08
    Ah
    Nit je sajam a naj manje međunarodni sajam.Pored tiga sajam je nekad bio u aprilu ili maju pred početak poljoprivrednih radova a ne u jeku berbe.Ko želi može gledati mašine i preparate za poljoprvredu na preko 80 sajtova na you tube. Juče gledao na you tube naj veću plantažu lubenica na svetu sa modernom mehanizacijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti