VIDEO: Građani telima blokirali automobil, stiglo još ekipa policije

Na protestu "Pravda za Ninu" u Petrovaradinu, gde je blokirana ulica, došlo je do incidenta.
VIDEO: Građani telima blokirali automobil, stiglo još ekipa policije
Foto: 021.rs
Kako je javio reporter 021.rs, građani koji su u blokadi u Preradovićevoj ulici, oko 22 sata, primetili su automobil koji je stajao nekoliko desetina metara dalje i u kojem je, kako su rekli, bila jedna zamenica novosadskog javnog tužioca.
 
Građani su prišli, a žena je tada upalila kola i odgurnula nekoliko građana koji su bili iza automobila, u nameri da je spreče da ode sa lica mesta.
 
Došlo je do rasprave, a žena je zatim izašla iz svojih kola i otišla do policijskog vozila.
 
 
Građani su okružili taj policijski automobil ne dozvoljavajući mu da ode.
 
Na mesto protesta stiglo je još ekipa policije, Žandarmerija, Hitna pomoć, a došao je i načelnik novosadske policije Slobodan Malešić.
 
Takođe, povećao se i broj građana na protestu. 
 
 
Hitna pomoć odvezla je jednu ženu koja se žalila da joj je u incidentu povređena noga.
 
Nakon što je posle 1 čas iza ponoći dežurni viši tužilac izveo uviđaj u prisustvu policije, građani su dozvolili da se žena koja je bila u kolima odveze u Klinički centra Vojvodine na vađenje krvi i dalje uzimanje izjave.
 

Posle svega što se dešavalo, građani i porodica su odlučili da protest i blokadu za sada prekinu i da se drže prvobitnog dogovora da tužilaštvu daju rok od sedam dana da reaguje i pritvori osumnjičenog, a u slučaju da ne bude reakcije, novi protest će biti u petak 6. avgusta, u 20 časova, na istom mestu. Tada će početi sa dvadesečetvoročasovnim blokadama Preradovićeve ulice do ispunjenja zahteva.

Komentari 122

  • dijasporac

    03.08.2021 18:33
    Sine, trcis 100m da bi lincovao stariju zenu za koju ni ne znas ko i sta je. I posle to opravdavas na drustvenim mrezama i portalima, ha.
    Prsli ste vi dragi i bivsi zemljaci, prsli skroz.
  • @@@botovanje

    03.08.2021 15:20
    E, žalosni izgovoru za ljudsko biće, ds-amburgerski nije ti dosta što zabranjuješ slobodu kretanja već bi i slobodu govora sada da ukidaš??? Da se ti jedini pitaš ko sme da govori i kuda sme da se kreće? Hajde na tebi prvome da to primenimo, da više nisi mrdnuo iz te fašističke jazbine iz koje kevćeš i da nisi zucnuo više nijednu reč.
  • Bitni podaci

    01.08.2021 21:57
    Kakva zemlja takve i sudije
    Sudija
    01.08.2021 • 21:03
    Sram vas bilo
    Može slobodno da se proveri, ali to nije tema. Ne znate temu, nemate argumente, pa izvlačite nebitne podatke...kada završite pravni fakultet, položite pravosudni ispit, možemo razgovarati o konkretnom slučaju.

    E pa jeste tema, to je osnova celog problema, kao sto neko rece, dve reci: Mitrovicev sin. I to nisu nebitni argumenti vec veoma veoma bitni, ukoliko tuzilac ili sudija imaju finansijska sredstva koja ne mogu opravdati svojim primanjima to je veliki problem i uzrok scenama koje smo videli u Petrovaradinu gde narod zeli da uzme pravdu u svoje ruke. Mogu nabrojati jos primera, gazenje u Nisu gde je vinovnik incidenta bio sin osobe bliske vrhu sns-a i koliko se secam bio je potreban pritisak naroda da bi se dobila adekvatna reakcija. I da, pravni fakultet nije uslov da se razgovara o korupciji i lopovluku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti