Direktor "Lisja" pijan izazvao sudar

Direktor "Lisja" Srboljub Bubnjević izazvao je udes vozeći službeni automobil, nakon čega je utvrđeno da je prilikom sudara u krvi imao 1,5 promila alkohola, saznao je Radio 021.  
Direktor "Lisja" Srboljub Bubnjević izazvao je udes vozeći službeni automobil, nakon čega je utvrđeno da je prilikom sudara u krvi imao 1,5 promila alkohola, saznao je Radio 021. Do incidenta je došlo u utorak između 19 i 20h kada se Bubnjević, vozeći službeni automobil javnog preduzeća "Lisje" sudario sa taksi vozilom.

Direktor ovog preduzeća nije pokušavao da izbegne pitanja novinara Radija 021 i priznao je sve što se desilo. "To je privatna stvar, koja se svuda dešava. Jedina razlika je ta što sam javna ličnost i red je da kažem sve kako je bilo. Tačno je, udes se desio, intenzitet sudara nije bio jak i što je najbitnije, nema povređenih. Nakon toga, došla su službena lica koja su napravila zapisnik u kome sve piše i ja tu nemam više ni šta da dodam ni da oduzmem", kaže Bubnjević.

Nakon što je posle duvanja u "dreger" utvrđeno da je direktor "Lisja" bio pijan, odveden je u stanicu policije, gde je bio do istrežnjenja. Kako Bubnjević kaže za Radio 021, svestan je da je incident koji je napravio velika greška, spreman je da odgovara za to i prihvatiće svaku kaznu.

Prema novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, nivo alkohola u krvi koji iznosi od 1,2 do 1,6 promila smatra se teškim pijanstvom, za šta je predviđena novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, uz deset kaznenih poena i oduzimanja vozačke dozvole u trajanju od najmanje šest meseci. (M. Sovilj)

  • 192.168.1.X

    27.07.2011 21:45
    Malisa
    jednom sam video sifru za ulazak u windows. "malisa" :-)
  • volks

    26.07.2011 05:22
    Recept
    Idemo i Srbu po receptu Mikavice........
  • student

    25.07.2011 23:27
    slobodno vi mlatite praznu slamu o nebitnim stvarrima po forumima al oni obicni ljudi iz okruga sto se ne krecu po forumima znaju ko je i sta je..srecan rad..pozz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti