FOTO: Direktor "Čistoće" ne isključuje ljudski faktor kao uzrok požara na Gradskoj deponiji

"Čistoća" je saopštila da je ugašen požar na Gradskoj deponiji, a direktor preduzeća Vladimir Zelenović navodi da se ne može isključiti ljudski faktor kao uzrok požara.
U ovom gradskom preduzeću koje brine o deponiji navode da je požar koji je izbio u ponedeljak uspešno ugašen zahvaljujući brzoj reakciji njihovih radnika, kao i vatrogasnih jedinica.
 
"Požar je ugašen, ali su ekipe i dalje na terenu i rade na zasipanju zahvaćenog područja zemljom, kako bi se sprečio eventualni nastanak novog akcidenta. Vatra se juče pojavila na jednom od polja na Gradskoj deponiji na koje već nekoliko meseci ne odlažemo otpad, tako da ne možemo da isključimo ni ljudski faktor kao uzrok. Uradili smo sve po bezbednosnim protokolima, vatra je brzo lokalizovana i sprečeno je njeno širenje", naveo je direktor JKP "Čistoća" Vladimir Zelenović u pisanoj izjavi.
 
Čistoća je navela da su, uz pripadnike Vatrogasne brigade Novog Sada i policije, u gašenju požara na Gradskoj deponiji učestvovali i radnici drugih javnih preduzeća, ali i pojedina privatna preduzeća sa svojim kamionima i mehanizacijom.
 
 
"Čistoća" je medijima poslala i nekoliko fotografija sa lokacije, a tokom intervencije nije bio dozvoljen ulaz novinarskim ekipama na Gradsku deponiju.
 
U posebnoj vesti 021.rs možete pogledati i snimke dronom požara na deponiji.
  • Trt

    11.08.2021 15:46
    Svaki problem u gradu je goveđi faktor, nema među ovim ološem ljudi.
  • Dejan

    11.08.2021 06:23
    Čistoća
    Svaka čast za još jednu odlično odrađenu akciju a vi botine crknite od muke
  • Pitanje za Zeleta

    10.08.2021 23:03
    Zašto onomad nije obavljen uviđaj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.