Na mestu nekadašnjeg "Dino parka" otvara se letnji bioskop

"Spens open air" letnji bioskop počeće sa radom u petak, 13. avgusta, na prostoru na kojem se nekada nalazio "Dino park".
Na mestu nekadašnjeg "Dino parka" otvara se letnji bioskop
Foto: 021.rs
Javno preduće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" izdalo je u zakup deo površine koja se nalazi uz otvoreni bazen kompaniji Zoom media, koja će tu organizovati projekcije filmova.
 
"Iako je epidemiološka situacija pod kontrolom, ovaj vid bioskopa, pruža mogućnost za bezbedno uživanje u filmskim projekcijama uz kokice i omiljeno piće", poručuju u Spensu. 
 
Karte će se prodavati na dan projekcije, na ulazu koji se nalazi preko puta DIF-a, od 19 časova. Prikazivaće se dva filma tokom večeri, pa će u narednim danima zainteresovani moći da pogledaju ostvarenja kao što su "Savršen neprijatelj", "Izolovan", "The Comeback trail", "Neobični"...
 
Priča o "Dino parku" u kojem su se nalazile replike dinosaurusa, a koji je bio predstavljen kao investicija za Novi Sad, neslavno se završila u maju prošle godine. Sam park nikada nije zaživeo onako kako se očekivalo da će se dogoditi, pa je kompanija koja je bila partner Gradskog zelenila u ovom projektu odlučila da ne nastavi saradnju. 
 
Kako je "Dino park" prešao put od "višestruko značajne investicije za Novi Sad" do "jednog bolnog iskustva" pročitajte na OVOM LINKU.
  • /

    12.08.2021 14:53
    /
    kao sto sam vec rekao, neko sa onakvim propagandnim materijalom ne namerava ozbiljno da radi.

    isti je slucaj i sa investitorima u gradnji.
    vidite kakva je promenada, setite se prezentacije planiranog kruznog toga sa fruskogorskom.
    ko zna kakav ce tek most biti
  • Vlada

    12.08.2021 08:22
    @Blade
    Izvini a šta je ona nova zgrada u Njegoševoj gde su one silne kafane, jel se ona ne naslanja na dvorište KC? Mene realno briga za likove koji tu žive, ali teško da će ti dozvoliti da im puštaš filmove pod prozorom.
  • Blade

    11.08.2021 23:54
    @Vlada: Koje su to stambene zgrade izgrađene oko KC-a da bi smetale u radu istog?!Kako troluješ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti