FOTO: Počeli radovi na Bulevaru kralja Petra I, pogledajte šta je sve zatvoreno za saobraćaj

Radovi na Bulevaru kralja Petra I su počeli, zbog čega je od danas izmenjen saobraćaj u tom delu grada.
FOTO: Počeli radovi na Bulevaru kralja Petra I, pogledajte šta je sve zatvoreno za saobraćaj
Foto: 021.rs

Planirani rok za završetak prve faze radova je 20. septembar.

Novosadska toplana je danas počela sa rekonstrukcijom vrelovodne mreže i priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka, te je i najavila izmenu saobraćaja.
 
"Privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova. Rekonstrukcija navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada", naveli su u Toplani.
 
 
Kako su najavili, u toku prve faze radova za saobraćaj se zatvara saobraćajna traka uz neparnu stranu Bulevara kralja Petra I, u delu od Bulevara oslobođenja do Ulice braće Jovandić i saobrćaj će se odvijati u drugoj saobraćajnoj traci dvosmerno, uz ograničenje brzine na 30 km/h. 
 
 
Takođe, ukida se krajnja desna saobraćajna traka na Bulevaru oslobođenja u delu ispred raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I i zabranjuju se desna skretanja na Bulevar kralja Petra I iz smera Ulice Pavla Papa.
 
Na Bulevaru kralja Petra I iz smera Ulice Save Kovačevića ka Bulevaru oslobođenja dozvoljen je smer pravo i skretanje desno, dok je iz smera Bulevara oslobođenja ka Ulici braće Jovandić dozvoljen smer pravo i skretanje desno. 
 
 
Tokom radova ispred kućnog broja 10 na Bulevaru kralja Petra I ukida se nekoliko parking mesta i biciklistička staza, a povremeno će biti zauzeta i krajnja desna saobraćajna traka zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije.
  • Gramzi - Bagins

    19.08.2021 07:54
    Šta je novosadski? Novosadski je razvaljivati istu ulicu svake druge godine i to iz istih razloga, već 30000-ti put.
  • đok

    19.08.2021 06:37
    đokeraj
    Prelepo, i što više u špicu radnog dana da se radi, da ljudi što više prsnu, pozdrav!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti