Uskoro priprema terena za rekonstrukciju staza na Futoškom putu, prvo se radi leva strana ulice

Radnici koji su angažovani za rekonstrukciju pešačkih i biciklističkih staza na delu Futoškog puta sutra će biti uvedeni u posao.
Uskoro priprema terena za rekonstrukciju staza na Futoškom putu, prvo se radi leva strana ulice
Foto: 021.rs
Radovi u ovoj fazi obuhvatiće rekonstrukciju na deonici od Hajduk Veljkove do Bulevara patrijarha Pavla.
 
"Put invest" i "AB & CO", angažovani na tenderu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, prvo će izvesti pripremne radove, odnosno kolčenje i obeležavanje terena.
 
"Planirano je da radovi počnu od Bulevara kneza Miloša u pravcu rasta stacionaže i to na levoj strani Futoškog puta, gledano od Veternika prema gradu", preciziraju u upravi za 021.rs. 
 
Ceo posao košta 181,2 miliona dinara. Iz gradskog budžeta sukcesivno će se izdvojiti više od 110 miliona dinara, a ostatak finansira Uprava za kapitalna ulaganja APV.
 
Po završetku rekonstrukcije ove deonice, preći će se na deonicu dugu nešto više od dva kilometra od Bulevara oslobođenja do Hajduk Veljkove ulice. Ti radovi će koštati 119 miliona dinara.
 
Kako je 021.rs već pisao, plan nadležnih, koji je definisan i projektom, podrazumeva da nijedno stablo platana ne bude posečeno.
 
Detaljnije o celom planu za rekonstrukciju udarne deonice na Futoškom putu čitajte u našem tekstu OVDE.
  • g pen

    26.08.2021 09:48
    Telep je bio ok dok nije pocela suluda gradnja tako da se nemojte zaliti jer ste vi kupovali stanove u nenormalnim uslovima. Vi ste krivi.
  • Put Invest

    26.08.2021 09:25
    Gradi li gradi
    Sve sada oni rade bukvalno sve.
    Kao za vreme žutih Graditelj NS
  • Dragan

    26.08.2021 08:56
    Ah
    Jesen stiže trebaće drva za loženje članovima SNSa i tako traje deceniju počeo Đilas sa platnima u Beogradu.Onda se čuditi što u vazduhu se oseća miris gorenja drveta.U Stokholmu oko stabla gde je koren stavlja se čelična rešetka da koren ne izlazi van zemlje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti