Nova faza radova od petka menja režim saobraćaja na Bulevaru kralja Petra, pogledajte mapu

Druga faza radova na Bulevaru kralja Petra I, u delu od Ulice braće Jovandić do Ulice kraljevića Marka, počeće u petak, 27. avgusta, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja.
Nova faza radova od petka menja režim saobraćaja na Bulevaru kralja Petra, pogledajte mapu
Foto: 021.rs
U pitanju je nastavak ranije započete rekonstrukcije vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka.
 
U drugoj fazi rekonstrukcije vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka uz neparnu stranu dela Bulevara kralja Petra I, od Ulice braće Jovandić do Ulice Kraljevića Marka, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu kolovoznu traku u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h. 
 
Rok za završetak druge faze radova je 20. oktobar.
 
Prva faza radova na delu Bulevara kralja Petra I, od Bulevara oslobođenja do Ulice braće Jovandić je i dalje u toku tako da se postojećoj izmeni režima saobraćaja dodaje izmena u okviru druge faze radova. 
 
Rok za završetak prve faze radova je 20. septembar.
 
Takođe, u okviru rekonstrukcije vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka u ponedeljak, 30. avgusta, Novosadska toplana počinje i treću fazu radova koja podrazumeva zabranu saobraćaja na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić, zbog čega Ulica braće Jovandić postaje slepa ulica iz smera ulica Dimitrija Avramovića i Kraljevića Marka prema Bulevaru kralja Petra I. 
 
Planirani rok za završetak treće faze radova je 10. septembar.
 
Mapu radova odnosno šta će do kada biti zatvoreno za saobraćaj pogledajte u galeriji:
 
 
Toplana navodi da ovi radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone. 
  • vanjanja

    26.08.2021 11:50
    svaka čast za mapu radova. sve jasno i bez dileme!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti