Dom zdravlja apeluje na Novosađane: Na treću dozu vakcine dolazite samo uz poziv eUprave

Poslednjih dana Dom zdravlja "Novi Sad" beleži povećan broj građana koji se javljaju na vakcinalni punkt radi treće doze vakcine, a nisu dobili poziv od strane eUprave.
Dom zdravlja apeluje na Novosađane: Na treću dozu vakcine dolazite samo uz poziv eUprave
Foto: 021.rs
"Želimo da uputimo apel našim sugrađanima i molimo da dođu nakon poziva od strane eUprave zbog stvaranja gužvi i povećanog epidemiološkog rizika", navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
 
Podsetimo da je od juče novi vakcinalni punkt otvoren u Domu zdravlja "Jugovićevo" u Ulici Tarasa Ševčenka 1. Radno vreme ovog punkta je od 14 do 19 časova.
 
Ostali vakcinalni punktovi su u Promenadi i u Domu zdravlja na Novom naselju.
  • Bacvanin

    01.09.2021 12:52
    Nije mi jasna zasto mi dadose 12 minusa a postavio sam samo pitanje; posle isteka vremena posle dobijene dve vakcine sada se daje samo jedna a ima istu zastitu kao predhodne dve;Ako ima neko da mi to objasni,umeto davanja minusa.
  • Pozivnica

    31.08.2021 13:09
    Šta znači "poziv"? Dobiješ od eUprave obaveštenje nigde ne piše da je to poziv. Nikoga ne vraćaju. Nigde nema jasno da je poziv. Pipe - na vakcinacionom punktu se informišite o slobodnim terminima.
  • Bacvanin

    31.08.2021 12:16
    Nije mi jasno,posle prve vakcine trazili su u da se primi druga za 15 dana zbog boljeg dejstva.Sada posle 6 meseci od druge kazu dovoljna je jedna da nas zastiti u sledecih 6 meseci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti