VIDEO: Da li bi vaš bicikl prošao tehnički pregled?

Kako da znate da li je bicikl ispravan?
VIDEO: Da li bi vaš bicikl prošao tehnički pregled?
Foto: 021.rs
Da li bi Zozonov bicikl prošao tehnički pregled? O tome šta sve bicikl mora da ima da bi bio ispravan i bezbedan za vožnju, naša biciklistička družina je naučila od Nikole, volontera Novosadske biciklističke inicijative. 
 
Uz nekoliko poznatih i po neku nepoznatu reč, proverili smo stanje naših bicikala.
 
 
Zajednički projekat kompanije Mercator-S kroz brend IDEA i Novosadske biciklističke inicijative nastao je sa idejom da se kroz niz aktivnosti unaprede uslovi i aktivnosti za biciklističku zajednicu u Novom Sadu. 
 
Kroz podršku projektu Biciklograd, kompanije Mercator-S i brend IDEA postali su partner Novosadske biciklističke inicijative, a kao najznačajniji projekat izdvajaju serijal edukativnih sadržaja "Bezbednost dece u saobraćaju".
 
Kroz deset kratkih, zabavnih i poučnih videa, Zoran Tegeltija, poznati novosadski umetnik i biciklista, zajedno sa novosadskim školarcima i volonterima Novosadske biciklističke inicijative, se voza kroz grad i rešava češte dileme sa kojima se suočavaju najmlađi učesnici saobraćaja.
 
Teme kojima se epizode bave su: kako se pravilno parkira bicikl, kako se postavlja sedište i kako se bira odgovarajuće sedište, kako se vozi uz brdo, a kako niz brdo, kako da izaberemo pravi bicikl, kako se uči vožnja, gde se vozi bicikl i mnoge druge teme.
  • Pešak

    06.09.2021 20:26
    Pešačka zona
    I da je zabranjena vožnja bicikla u pešačkoj zoni, tipa Dunavska, Zmaj Jovina ulica itd..
  • ZB

    02.09.2021 08:36
    Ne volem
    kad mi iskoci biciklista bez katadioptera bez svetla bez i trunke grize savesti....
    Stavite kineska svetla na bicikli, jeftina su, pa vozite ja vas ne vidim nocu....
  • Ns

    01.09.2021 19:02
    I još ponešto
    I da ih nauči kako se prelazi pešački prelaz koji nema deo za bicikliste i pešački prelaz koji imao deo za bicikliste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti