ANKETA: Koje je najbolje javno preduzeće u Novom Sadu?

Od javnih i javno-komunalnih preduzeća umnogome zavisi kakav će biti jedan grad.
ANKETA: Koje je najbolje javno preduzeće u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Kada ova preduzeća funkcionišu kako treba, onda i grad funkcioniše onako kako bi trebalo - od javnog prevoza do higijene. 
 
Međutim, javna preduzeća u Srbiji imaju tri dimenzije. Prva se tiče posla zbog kojih postoje i koji obavljaju dobro ili loše. Druga dimenzija je politička, a to je da ih svaka vlast doživljava kao partijski plen. Treća dimenzija tiče se percepcije građana, pa tako postoji stav da su javna preduzeća tu da bi se "uhlebili" partijski apartčici.
 
Ipak, recite nam u anketi za koje preduzeće smatrate da najbolje radi svoj posao, a u komentarima obrazložite svoj stav.
 
  • Drug clan

    02.09.2021 17:45
    Popokatepetl
    Ja ne znam koje je najbolje ali znam koje je najgore.
    Ako mrzite svoju decu, posaljite ih da rade u Postu. Izrabljivanje na maksimumu, rad za 3 coveka, plata kao socijala, zacas od coveka naprave roba.
  • MM

    02.09.2021 09:16
    Maratonci!
    Najbolje je LISJE,pogrebno SNS preduzeće! Ljudi umiru a oni nikad veće plate!Službenim automobilima posao-kuća,obrazovanje nije bitno,samo da si SNS!
  • Mica

    02.09.2021 09:01
    Bolje da je anketa za najgore preduzeće
    U tom slučaju Čistoća svakako i tu ne mislim na radnike koji su na terenu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti