Popunite anonimnu anketu stručnjaka: Šta mislite o kovid vakcinama?

Stručnjaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine istražuju stavove građana o vakcinisanju protiv kovida, a pozivaju sve da učestvuju u anonimnoj anketi.
Popunite anonimnu anketu stručnjaka: Šta mislite o kovid vakcinama?
Foto: 021.rs
Anketno istraživanje "Kovid vakcina - da, možda ili ne" namenjeno je starijima od 15 godina i biće otvoreno do 6. novembra.
 
Istraživanje rade epidemiolozi i specijalisti socijalne medicine Instituta, a tokom istog ne prikupljaju se nikakvi podaci o ličnosti, navode u ovoj ustanovi.
 
"Analiza rezultata ovog istraživanja može doprineti boljem razumevanju efikasnosti bezbednosti vakcina protiv COVID-19 kod različitih grupa stanovništva. Takođe, odgovori će omogućiti bolje prepoznavanje i razumevanje najčešćih zabluda o vakcinaciji i pružanje prilagođenijih objašnjenja. Ovo bi moglo dovesti do boljeg odziva građana na vakcinaciju protiv COVID-19, unapređenju protokola za vakcinaciju i, posledično, poboljšanja epidemiološke situacije ovog oboljenja", poručuju u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.
 
Anketi možete da pristupite OVDE.
 
Detaljnije informacije o kovid vakcinama možete da pronađete OVDE u stručnom vodiču epidemiologa IZJZV.
  • Pmila ns

    07.09.2021 19:54
    Malko smo zatucani, jel? Strepite od podataka o vama, vazni ste k' o lanjski sneg. Mosh ti misliti, vase neke podatke imaju? Kazi, casna rec
  • Slucaj

    07.09.2021 19:43
    Popunila sam. Napisala sam par komentara, cirilicom, za svaki slucaj. Komentari na ovaj tekst govore koliko nam je narod nepismen. Niti su pitanja licna, niti mora da se ostavi mejl (ja jesam), a ima i opcija "ne znam" poded istinito i ne. Narod ne zna ni uplatnicu da popuni, ne anketu. Ni cirilicom.
  • Nervozni glasač

    07.09.2021 19:24
    Оскрнавио сам анкету. На свако питање опција "остало" и онда сам се изпразнио на празну црту...
    Бар ће се смејати они који буду читали а можда им позли ако су осетљиви на Онога њиховога...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti