Šezdeset najboljih novosadskih đaka dobija bicikle

Šezdeset najboljih đaka u Novom Sadu biće nagrađeno biciklima.
Šezdeset najboljih novosadskih đaka dobija bicikle
Foto: 021.rs
To je rečeno na današnjem sastanku predstavnika Novosadske biciklističke inicijative sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem.
 
Vučević je na svom Instagram nalogu naveo da "oseća veliko zadovoljstvo što je trug Grada oko izgradnje biciklističke infrastrukture i subvencije sugrađanima za kupovinu novog dvotočkaša prepoznat i uvažen".
 
"Saslušao sam ideje koje novosadski biciklisti imaju za dalji razvoje ove vrste saobraćaja, gde posebno obećavajuće deluje ideja o novoj biciklističkoj stazi preko mosta Sloboda. Predstojeća evropska nedelja mobilnosti biće obeležena zajedničkom vožnjom članova NSBI gradskim ulicama 18. septembra, a četiri dana kasnije okončaćemo uspešni projekat subvencije dodelom 60 bicikala za 60 najboljih đaka u našem gradu. Biciklizam je, bez dileme, budućnost Novog Sada, benefiti ove vrste prevoza su višestruki i učinićemo sve da dobre ideje od strane samih biciklista sprovedemo u delo", poručio je Vučević.
  • Zvoncica

    07.09.2021 18:02
    HA HA
    Najbolji po cijim kriterijumima. Deco ucite za sebe, da sutra znate i razumete posao kojim se bavite. Ovi "najbolji" neka budu takvi za mame i tate i sn*- plate. ;)
  • Daca

    07.09.2021 17:05
    Djak generacije
    Moje dete je djak generacije i nisam SNS-ovac, bas cemo da vidimo da li ce ga dobiti???
  • Mamika

    07.09.2021 15:35
    Prijava
    Želim da prijavim đaka trećaka koji je završio prva dva razreda sa uspehom 5,00.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti