Neznatno povećan broj kovid pacijenata u Novom Sadu

Neznatno je povećan broj kovid pacijenata na lečenju u bolnici na Mišeluku.
Neznatno povećan broj kovid pacijenata u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Trenutno ih je 144, dok ih je juče bilo dvoje manje.
 
Na respiratorima je desetoro pacijenata, jedan više nego juče.
 
Ova informacija je nepotpuna, jer zdravstvene službe i dalje ne objavljuju broj pacijenata koji su u međuvremenu otpušteni sa lečenja, primljeni, ili koji su u međuvremenu preminuli.
 
Podsetimo da su prvi pacijenti u kovid bolnicu na Mišeluku primljeni prošlog četvrtka, a planirano je da se ovde smeštaju oboleli iz cele Vojvodine.
 
Dodajmo da je prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine u Novom Sadu od kovida ukupno obolelo 1.997 osoba, što je 130 više nego dan ranije.
  • Slobdan_

    08.09.2021 18:02
    Prema podacima Novi Sad ima 210.000 poputno vakcinisano stanovništvo a danas 257 pozitivih to je procenat pozitivnosti 4%.

    Da bi bilo ispod 0,9% Novi Sad treba da ima od 1000 testiranih Novosađana da imaju svakdnevno 2-3 pozitivnih.


    3*100/1000=0.3%

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti