SNS odgovara zbog trobojki: Saopštenje SSP-a dokaz da mrze Srbiju i njene simbole

Srpska napredna stranka reagovala je na saopštenje Stranke slobode i pravde u kojem ih optužuju da stoje iza oslikavanja trobojki na fasadama zgrada na Limanu.
SNS odgovara zbog trobojki: Saopštenje SSP-a dokaz da mrze Srbiju i njene simbole
Foto: 021.rs
SNS kreće u kontranapad i navodi da je saopštenje SSP "još jedan dokaz koliko njihovo članstvo, na sreću malobrojno, mrzi državu u kojoj živi i njene simbole". Kažu i da je sumnjivo što SSP-u nije smetao nijedan kukasti krst ili grafit uperen protiv Srbije ili Srpske pravoslavne crkve, "koje Antigrafit jedinica jedva stiže da ukloni".
 
"Zašto bi grafiti u bojama državne zastave izazvali zastrašivanje građana? Na koji način su mladi koji su nedavno prošetali ulicama Limana izazvali strah kod Novosađana, noseći srpske trobojke, fotografiju predsednika Vučića i natpis 'predaja nije opcija'?", pitaju u SNS.
 
Oni su potom i upitali članove SSP kako to da se njihov predsednik Dragan Đilas nije plašio "da ne bude uhvaćen prilikom trgovine uticajem i preprodaje sekundi Javnog medijskog servisa Srbije".
 
"Kako se njihovi bivši partijski drugovi nekada okupljeni pod plavo-žutom zastavom nisu bojali da će jednog dana odgovarati zbog nemilosrdne pljačke građana Srbije kroz kriminalne privatizacije i ostavljanja radnika na ulici bez posla?", dodaju naprednjaci.
  • jeste

    13.09.2021 10:36
    Vracamo se na bazne linije: Tito je krao ali je nama dao, ovi kradu ali nikom ne dadu. To vam je tako stvarno. Svakodnevno se olaksavaju po ekim komunistima kojih vise nema, ali jedina razlika je u tome sto ovi kradu i privatnu i drzavnu svojinu pa je prodaju kojekome za gros. Nema gorih izdajnika od onih kojima su puna usta istih. PM.
  • Logika

    10.09.2021 22:02
    Suština je da je Liman izglasao MZ koja nije SNS, pa ih sada stranka kažnjava tako što im farba zastave po fasadama. Znači, zastavom žele da im ogade život. Zar to nije potpuno logično?
  • Srba

    10.09.2021 21:41
    Pozdravite vasu mamu
    A sto naprednjaci svoje kuće, i gradsku kucu i skupstinu ne kreče?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti