CEPRIS diskusija o (ne)zavisnosti pravosuđa danas u Radio kafeu

Pravni stručnjaci CEPRIS-a danas, 13. septembra diskutovaće na tribini u Radio kafeu, Svetozara Miletića 45.
CEPRIS diskusija o (ne)zavisnosti pravosuđa danas u Radio kafeu
Foto: Pixabay
Govoriće prof. dr Goran Dajović i pravnica Sofija Mandić.
 
Tema je nezavisnost i utisak nezavisnosti - o tome koliko je pravosuđe stvarno nezavisno, a koliko samo ostavlja utisak nezavisnosti.
 
Počinje u 17 časova, a diskusiju možete da pratite i putem FB livestreama.
 
Prepoznajući nedovoljnu upućenost najšire javnosti u materiju pravosuđa kao jedan od temeljnih problema, CEPRIS je, uz podršku ambasade Kraljevine Holandije, razvio projekat "Deset rasprava o pravosuđu", koji je u prethodnim mescima predstavljen u Beogradu i Nišu, dok će sada biti realizovan i u Novom Sadu.
  • Shimmy

    13.09.2021 10:27
    Glas Razuma!
    Ako iko zeli da zadrzio makar i gram intelekta treba da ponavlja sledece kao molitvu pred spavanje!
    "Shvati mozgu, srbija nije pravna drzava, srbija zapravo nije ni drzava, vec talac organizovanog kriminala! Ovde si svojom voljom, nema kukanja.
  • Mile rent-a mozak

    11.09.2021 21:34
    Nezavisno pravosuđe, mora da se šalite? Svi su povezani kao creva. Dođite na simpozijum Vrhovnog suda, pa se zapitajte o moralu i lovi. Da li se "nezavisne sudije" osećaju kao kod kuće u hotelima najvećih kriminalaca Srbije? A ti isti su im sponzori kongresa, zajedničkih druženja, večerinki i izleta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti