Pokazna vežba vatrogasaca danas na Trgu slobode

Odeljenje za vanredne situacije u Novom Sadu obeležiće danas, 17. septembra na Trgu slobode Dan Sektora za vanredne situacije i slavu svih vatrogasaca-spasilaca.
Pokazna vežba vatrogasaca danas na Trgu slobode
Foto: 021.rs
Ovaj dan će biti obeležen taktičko-tehničkim zborom sa početkom u 10 časova
 
Vatrogasci-spasioci će izvesti pokaznu vežbu, a na zboru će biti izložen deo vozila i opreme kako bi građani, a posebno najmlađi, mogli da ih vide.
  • Dragan

    17.09.2021 08:46
    Ah
    Koji svetac je gasio požar ?Kolko znamo Bog je spaljivao gradove gde su bili ne vernici.Kad je kod pravoslavaca dan svetih pedifila,svetih ubica itd.Koja verski zatucana zemlja.Nigde u svetu ovo nema.A lestve do trećeg sprata nemaju.Kod nas gasili požar u zgradi sa probušenim crevom iz vozila iako nacsvakom spratu (postoji) crevo i hidrant ali zaključan.
  • Brunova mama

    16.09.2021 18:00
    SLAVA vatrogasaca-spasilaca? Gde mi živimo? U pravoslavnoj džamahiriji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti