U Novom Sadu zaraženo više od 4.300 osoba

U Novom Sadu je registrovano 243 novoobolelih građana, u protekla 24 sata.
U Novom Sadu zaraženo više od 4.300 osoba
Foto: 021.rs
Među novoobolelima i dalje dominira radno aktivno stanovništvo, a među njima najveći deo čine osobe uzrasta 20 do 39 godina, a potom 40 do 59 godina. 
 
Prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine, u Novom Sadu je registrovano 4.384 slučaja zaraze korona virusom. 
 
Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 648 novih slučajeva, a u pokrajini je zaraženo više od 16.700 osoba.
 
"Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao nepovoljnu. U ovom trenutku na teritoriji 44 opštine i gradova situacija je vanredna, a u jednoj opštini situacija je nepovoljna", navodi se u izveštaju Instituta.
 
Institut smatra da u narednom periodu treba posvetiti pažnju poštovanju predloženih opštih mera zaštite na svakom mestu i posebno potrebi vakcinacije što većeg broja ljudi i podizanju obuhvata vakcinacijom.
  • Pićuka

    20.09.2021 17:38
    Bolesni su samo oni koji su u bolnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti