Humanitarna modna revija za pomoć Novosađaninu Aleksi Kosanoviću u nedelju u Limanskom parku

Humanitarna modna revija, namenjena podršci malom Novosađaninu Aleksi Kosanoviću, održaće se u nedelju, 26. septembra u Limanskom parku.
Reviju organizuje udruženje građana Novosadski humanitarno-istraživački centar u okviru projekta "Letnja razbibriga", a uz podršku Gradske uprave za kulturu.
 
Aleksa Kosanović je rođen 2017. godine i boluje od spastične kvadriplegije, zbog koje ne može samostalno da hoda i potrebna mu je operacija.
 
Revija je namenjena mamama i deci koja žele da nose iste ili slične odevne kombinacije. Za ovu priliku su dizajneri pripremili više od 20 modnih kreacija koje će biti predstavljene na crvenom tepihu.
 
Osim garderobe, torbi i drugih modnih detalja, posetioci revije imaće mogućnost da kupe nakit, trake za kosu, gumice i druge ukrase koje su pripremile kako male preduzetnice, tako i deca u okviru celog projekta. 
 
Sve što bude predstavljeno prodavaće se upravo na reviji u parku, a prihod od prodaje biće uplaćen za lečenje Alekse.
 
Organizatori mole posetioce da se tokom trajanja događaja pridržavaju epidemioloških mera.
 
Događaj počinje u 11 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti