Za radove u radnoj zoni Kać više od 800 miliona dinara

Gradska uprava je raspisala tender za radove u radnoj zoni Kać koji su procenjeni na više od 800 miliona dinara bez PDV-a, što predstavlja najveće ulaganje ove godine, saznaje 021.rs.
Za radove u radnoj zoni Kać više od 800 miliona dinara
Foto: 021.rs
Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) traži ponuđača koji će uraditi saobraćajnice, pešačke i biciklističke staze, kanalizaciju, odvodne kanale, javnu rasvetu i druge radove, a sve kako bi radna zona Kać bila bolje povezana sa auto-putem Novi Sad-Beograd i planiranim Fruškogorskim koridorom. 
 
Prema specifikaciji radova, predviđa se gradnja saobraćajnica dugih 3,1 kilometar, biciklističke staze od 2,9 kilometara i pešačkih staza sa obe strane puta, u dužini od 5,6 kilometra. Sve ovo će pratiti više tri kilometra kanalizacionih cevi, desetine stubova javne rasvete, semaforizovana raskrsnica na ukrštanju sa postojećim putem Novi Sad-Zrenjanin i druga prateća infrastruktura.
 
 
Rok za dostavljanje ponuda na tenderu je 15.oktobar. 
 
Kažimo i da je UGZI u dokumentaciji odredio rokove za obavljanje radova. Prema nacrtu ugovora predviđeno je da se radovi na saobraćajnim površinama obave do 20. maja, da se atmosferska kanalizacija sagradi do 30. juna, a svi ostali radovi do 30. oktobra naredne godine. 
  • rodjo

    21.09.2021 10:28
    zasto
    malo ne povedete racuna,da ukljucite u radnu zonu deo od auto puta, preko bulevara evrope do kanala DTD,zaledje vec postojece zone u Primorskoj ulici....poseduje sve uslove da se isto tako napravi radna zona koja ce se naslanjati na postojeca privredna drustva,Neoplanta,Koteksviskofan,Enterijer Jankovic,i jos mnoge druge ! blizina auto puta,pruge,vodnog saobracaja, kanalizacija infrastruktura vec postoji ,jedino ako nekome ne odgovara zbog licnih interesa(novca),mislim da je mnogo bolje resenje bilo od radne zone kac,isplativije sa manje ulaganja apsolutno ! ali ko bi nasipao toliku "rupu",gde ne moze da se prebroji na koliko je miliona i miliona kubika nasipano zato sto je mocvara,a gore kod Primorske nema nasipanja,tamo je sve ok, ali...lovaaaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.