ANKETA: Da li ste za vanredne izbore u Novom Sadu?

Na proleće 2022. godine održaće se predsednički i parlamentarni izbori, kao i lokalni izbori u Beogradu.
ANKETA: Da li ste za vanredne izbore u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Nije predviđeno da se održavaju lokalni izbori u ostatku Srbije.
 
Međutim, u prepucavanju saopštenjima potegnula se i ova ideja. Na jednu od mnogih kritika iz Narodne stranke, koja je upućena gradskoj vlasti, iz vladajuće partije su odgovorili da izađu na izbore i provere koliko ih Novosađani zaista podržavaju.
 
"Narodnjaci" su prihvatili sugestiju "naprednjaka" i pozvali su SNS da raspiše vanredne lokalne u Novom Sadu, te da "ukrste koplja" na izbornom terenu. SNS nije ostao dužan, pa su poručili da "s oduševljenjem" čekaju izbore, ne otkrivajući da će lokalni izbori u Novom Sadu zaista biti 2022. godine.
 
O tome svakako ni ne odlučuje pisac saopštenja, ali ni novosadski SNS, već centrala u Beogradu. Ipak, da li biste želeli da se vanredni lokalni izbori održe u Novom Sadu naredne godine? Recite nam u anketi. 
 
  • Iva

    24.09.2021 10:44
    Smena vlasti podhitno
    Podhitna smena vlasti...
    Da se zaustavi ovo bahacenje i skrnavljenje na svim poljima....
  • Ma

    24.09.2021 10:04
    Ma
    Ma kakvi izbori,samo revolucija nas moze spasiti od ove sns bagre! Ustaj narode,sta cekate.....?
  • F

    24.09.2021 08:52
    F
    Sa SNS-sektom nema izbora,samo ulica ih moze oterati! Sve ostalo je besmisleno...tako smo i sa Milosevicem,trpili,cekali,zastrasivani....i kada je dogorelo,oterasmo tiranina! Ako neko misli drugacije,grdno se vara! Provereno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti