U Sremskim Karlovcima izmena saobraćaja zbog prenosa moštiju

Saobraćaj u Sremskim Karlovcima biće izmenjen još danas, 27. septembra zbog ceremonije prenosa i sahrane posmrtnih ostataka vožda Đorđa Stratimirovića.
U Sremskim Karlovcima izmena saobraćaja zbog prenosa moštiju
Foto: 021.rs
U ponedeljak, 27. septembra, od 6 do 14 časova, potpuno će biti obustavljen saobraćaj od raskrsnice Trga Branka Radičevića sa ulicom Mitropolita Stratimirovića do raskrsnice ulice Patrijarha Rajačića sa ulicama Vojvođanska i Sonje Marinković, kao i od raskrsnice DPPA broj 100, sa Trgom patrijarha Brankovića do raskrsnice ulice Preradovićeva sa ulicom Ivana Mažuranića.
 
Iz ulice Poštanska saobraćaj će biti preusmeren u Ulicu braće Anđelić; iz dela ulice Vuka Karadžića saobraćaj će biti preusmeren u Ulicu Jovana Grosa, iz ulice Karađorđeva - krak koji izlazi na ulicu Patrijarha Rajačića, saobraćaj će biti preusmeren u ulicu Karađorđeva.
 
Saobraćaj će biti omogućen vozilima policije, vatrogasaca, hitne pomoći i sl.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti