Novosadska profesorka napravila čudo u "Poteri": Odbranila 700.000, šarmom osvojila simpatije

Novosađanka Ljiljana Radulović Dimitrov, profesorka Zmaj Jovine gimnazije u penziji, napravila je veliki uspeh u popularnom kvizu "Potera".
Ona je prva takmičarka, posle Siniše Vulića, kojoj je pošlo za rukom da odbrani čak 700.000 dinara. Takmičari su bili odlični i u završnicu kviza uneli su čak 940.000 dinara. 
 
Ljiljana Radulović Dimitrov je pred tragačicu Milicu Jokanović došla sa 110.000 dinara, ali je odlučila da prihvati veću svotu novca, od 700.000 dinara.
 
"Sjajna Novosađanka je šarmom i harizmom, ali i znanjem ređala tačne odgovore, a nema ko nije bio impresioniran njome", pišu danas mediji o novosadskoj profesorki.
 
 
Novosađanki su na nesvakidašnjem uspehu čestitali tragačica Milica Jokanovića i voditelj kviza Jovan Memedović. Da stvar bude bolja, takmičari su u kasu uneli 940.000 dinara i na kraju su tu sumu i odbranili u finalnoj poteri. 
 
 
Ljiljana Radulović Dimitrov rekla je da su je deca prijavila za "Poteru", a da je ranije učestvovala u "Slagalici" i da nakon toga nije planirala da se ponovo oproba u nekom kvizu.
 
 
"Bila sam učesnica 'Slagalice' pre četiri godine, gde su me svi otpisali kada sam se pojavila. Na kraju sam stigla do četvrtog mesta i rekla sam sebi da neću više učestvovati. Međutim, deca su me ponovo prijavila, ja sam mirovala četiri godine kao olimpijac", poručila je profesorka iz Novog Sada.
  • Iznad svega

    30.09.2021 20:13
    Prof.

    Znanje je moc! Svaka cast! Moze da vlada, sefuje svaka budala ali mocne su samo jake licnosti sa znanjem i identitetom iznad svih, sa visine i ne vide gamad.
  • Goran

    30.09.2021 17:20
    @Masa
    Osvojena suma se deli na jednake delove shodno broju krajnjih učesnika bez obzira na to koliko je ko novca osvojio. Uplata na tekući račun. Sad,da li postoje neki interni dogovori među takmičarima ne znamo kao ni to da li je moguće da produkcija raspodeli novac shodno ubačenoj sumi u kasu.
  • Skdjdk

    30.09.2021 15:35
    Ceo Liman zna, da su organizatori krecenja,Despa i Darijan....i nadležni nista ne cine....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti