NS: Novakovićev sin reagovao emotivno i pogrešno, nije se izborio sa nepravdom prema njegovom ocu

Gradski odbor Narodne stranke saopštio je da je sin Borislava Novakovića reagovao "emotivno i pogrešno jer nije uspeo da se nosi sa nepravdom prema njegovom ocu, zbog čega će snositi posledice".
NS: Novakovićev sin reagovao emotivno i pogrešno, nije se izborio sa nepravdom prema njegovom ocu
Foto: 021.rs
Gradski odbor Narodne stranke oglasio se povodom polupanih izloga na prostorijama Srpske napredne stranke u Novom Sadu, za šta je osumnjičen sin Borislava Novakovića.
 
To je sa javnošću na društvenim mrežama u sredu podelio potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Nakon toga su krenule osude ovog incidenta, ali i uvrede na račun sina predsednika GO Narodne stranke.
 
Narodna stranka u saopštenju navodi da "punih deset godina traje besomučno blaćenje, vređanje i satanizacija predsednika GO Novi Sad Borislava Novakovića i njegove porodice od strane SNS".
 
"Svaki građanin Novog Sada ima priliku da na skoro svakoj raskrsnici vidi plakate sa karikaturama njegovog lika i natpisima lopov, izdajnik i slično. Ulaz i zgrada u kojoj živi je potpuno izlepljena i išarana najpogrdnijim sadržajem usmerenim protiv njega i njegove porodice. Drskost i bezobzirnost ide do te mere da se čak i u ormariće komšija ubacuju leci sa izmišljotinama o nekakvim pokradenim milionima", navode u Narodnoj stranci.
 
Kako dodaju, suvišno je pominjati "montirane sudske procese koji su vođeni protiv njega sve sa ciljem da ga diskredituju i obeshrabre da se bavi politikom i ne nastavi da razotkriva kriminalne afere vlasti".
 
"Takva vrsta prljave kampanje i crtanje mete na čelu je nezabeleženo u istoriji Novog Sada. Gadosti koje je njegova porodica morala da trpi svih ovih godina rezultirale su razbijenim staklom prostorija SNS od strane njegovog najmlađeg sina. On je reagovao emotivno i pogrešno jer nije uspeo da se nosi sa pritiskom i nepravdom prema njegovom ocu i zbog toga će snositi posledice", stoji u saopštenju.
 
U GO Narodne stranke podsećaju da posledice za demoliranje Gradske kuće, paljenje baklji i vređanje opozicije sa razglasa na krovovima zgrada za vreme policijskog časa, bušenje guma članu saveta MZ Vladi Iliću i jos bezbroj sličnih afera očigledno neće niko snositi.
  • Dunav

    01.10.2021 10:08
    av vs av
    nasilje nad nasiljem se nece oterati AV. Nije on češki student baklja br 1. Nego Bora prima platu jos u zigu il,..?
  • L

    01.10.2021 08:24
    L
    Kakva nepravda....? Bio je funkcioner koji je uhvacen u malverzacijama sa ZIGOM i jos ko zna scim,bar ja sto znam! I sada lupeta kako bi skrenuo paznju na sebe iz njemu poznatog razloga iako zna da nema nikakvu podrsku! A ovaj momak "mora" krivicno da odgovara jer ovo je za svaku osudu razmazenog momka!!! Daleko od toga da podrzavam ovaj rezim,sta vise prezirem ga i cinim sve sto nogu da ih oteramo sa vlasti! Ali ovo ponasanje je anarhisticno...onda ajmo svi iz nezadovoljstva,lomiti tudju imovinu!!! Osuda!
  • Bole

    01.10.2021 07:06
    Bole
    Odmah u zatvor!!! Mnogi nasi roditelji su ostali bez posla pocetkom 2000g a mi smo bili tih godina! I sta smo trebali da radimo...da lomimo i divljamo....neee! Radi i radi...a ovaj momak bolje zivi od svih nas koji nesto kao komentarisemo jer mu se tata dobro nakrao dok je bio na vlasti! Novosadjani nezaboravljaju nista! Isto vazi i za ovu bagru na vlasti! Zatvor sto strozi za primer...ali nema nista od toga ili ce platiti stetu ili nanogica na par neseci!!!!! Sramotaaaas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.