U Vojvodini skoro 20.640 aktivnih slučajeva korone, rastu brojevi za Novi Sad

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1.566 novih slučajeva kovida-19. Dan ranije bilo ih je 608.
U Vojvodini skoro 20.640 aktivnih slučajeva korone, rastu brojevi za Novi Sad
Foto: 021.rs
U Novom Sadu je registrovano 385 novih slučajeva, dok je dan ranije taj broj bio 219. 
 
Među novoobolelima i dalje dominira radno aktivno stanovništvo, a među njima najveći deo čine osobe starosti 20 do 39 godina, a potom 40 do 59 godina. U strukturi obolelih dominiraju nevakcinisane osobe svih uzrasta, navode u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.
 
U ovom trenutku u Vojvodini ima 20.639 registrovanih aktivnih slučajeva. Najviše trenutno bolesnih je u Novom Sadu, 5.237.
 
Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u pokrajini kao vanrednu. U ovom trenutku na teritoriji svih 45 opština situacija je vanredna.
  • Кате

    07.10.2021 19:09
    Ма
    Ма затварај школе.
    Расадници короне.
    За ОШ је јасно да не може, али средње ....
  • ekroviev

    05.10.2021 21:15
    ajde se vi dodogovorite
    Pa predsednik države je danas rekao da Krizni štab nije uveo nove mere jer broj obolelih opada. Pa kako je sada povećan. Ko tu laže?
    Ili ne stižete da laži uskladite. Ako vakcinisani-ravakcinisani i treći put vakcinisani obolevaju isto kao nevakcinisani, o čemu onda pričate...? Kako vakcinisani imaju lakši oblik, pa kakav je to lakši oblik kada se završi smrtnim ishodom. Na kraju krajeva, ako vakcinisani, revakcinisani i treći put vakcinisani mogu biti zaraženi, ponovo imati covid, pa zašto se i oni ne testiraju svaki put kada se testiraju i nevakcinisani, isto mogu biti prenosioci zaraze i jedni i drugi. Nešto tu smrdi, a smrad se širi sve više i više.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti