FOTO: Gužve u Novom Sadu, Temerinska zakrčena

Zatvaranje dela Kisačke ulice zbog obnove nadvožnjaka, uz nekoliko udesa, ovog popodneva prouzrokovalo je velike saobraćajne gužve u većem delu grada.
FOTO: Gužve u Novom Sadu, Temerinska zakrčena
Foto: 021.rs

Deo Kisačke ulice zatvoren je od nedelje, 3. oktobra, a narednih dana u ovom delu grada su u nekoliko navrata bile primetne kolone vozila i saobraćajne gužve.

Danas je novi režim saobraćaja sa kojim će Novosađani morati da se "bore" i u narednim mesecima doveo do velikih gužvi, ponajviše u Temerinskoj ulici, koja je u smeru od centra ka Najlon pijaci na momente bila potpuno zakrčena.
 
 
Osim toga, gužve su i na Bulevaru cara Lazara, od Stražilovske ulice do Bulevara oslobođenja, te se, kako naši čitaoci kažu, "saobraćaj gotovo ne pomera", dok su gužve takođe i kod kružnog toka u Rumenačkoj.
 
Pored radova u Kisačkoj, na gužve širom Novog Sada uticao je i lančani sudar koji se tokom dana dogodio na Bulevaru Jaše Tomića, kao i udes kod podvožnjaka u Partizanskoj.
 
Nakon pređašnjih najava da bi radovi u Kisačkoj mogli da potraju šest meseci, u poslednjem saopštenju Gradske uprave navodi se da će deo te ulice kod podvožnjaka biti zatvoren "do završetka radova", bez navođenja preciznije vremenske odrednice.
  • Lola

    09.10.2021 17:44
    Bes je očigledan
    Ovakvo stanje je neizdrzivo.
    Totalni je haos....zamislite pred N.godinu.
    Nadležni moraju reagovati kako bi se radovi zavrsili za 2 meseca.
    Za 1 podvoznjak pola godine,to nesto neštima.
  • Nikola

    09.10.2021 08:53
    Grad je o opstoj blokadi! Namerno izazvano. U Budimpesti zavrse ceo bulevar za nedelju dana. Kao da se gradjani namerno terorisu. Od nocas NEMA NI GREJANJA, mada ga placamo cele godine i temperature su ispod granice kada treba da pocne grejanje. Barem se ovi u kolonama greju u svojim automobilima. SRAMOTA I TEROR!
  • Nikola

    08.10.2021 23:45
    @Pišta
    Pa ovo i rade Kinezi. Ali malo sutra za 7 dana. To mnogo košta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti