VIDEO, FOTO Urbana oaza "Park Novi Residence" - stambeno poslovni kompleks na Novom naselju

Stambeno poslovni kompleks "Park Novi Residence" postaje prava urbana oaza pored novog gradskog parka na Novom naselju.
VIDEO, FOTO Urbana oaza "Park Novi Residence" - stambeno poslovni kompleks na Novom naselju
Foto: 021 (Inobačka - promo)

Park se prostire na 35.000 kvadratnih metara ispred stambenog kompleksa sa 10 ulaza i izlaza ka okolnim ulicama što značajno oplemenjuje kvalitet života svih budućih stanara u kompleksu, pogotovo porodicama sa malom decom, ljubiteljima šetnje i prirodnog okruženja.

"Park Novi Residence" je jedini stambeno poslovni kompleks zatvorenog tipa na Novom naselju koji poseduje i svoje privatno dvorište sa zelenilom, igralištem za decu, teretanom na otvorenom kao i pozicijama za parkiranje bicikla za sve one koji su ljubitelji biciklizma.



Unutrašnje dvorište se prostire na 4.000 kvadrata.

Na dve podzemne etaže ispod kompleksa se nalaze garažna mesta od kojih neka imaju i sprovedene instalacije za postavljanje električnih punjača za električna vozila.



U neposrednom okruženju se nalazi vrtić, osnovna škola, medicinske ustanove kao i veliki broj prodajnih centara i hipermarketa. Na samo pet minuta udaljenosti se nalazi i priključenje na autoput što predstavlja veliku prednost za one kojima je od velikog značaja da uštede vreme tokom vožnje.

U stanovima i penthausima se ugrađuje oprema visokog kvaliteta. U kuhinjama i kupatilima se ugrađuje prvoklasna španska keramika brenda "Alaplana", podovi se oblažu troslojnim hrastovim parketom brenda "Tarkett", stolarija u stanovima je aluplast bele boje, dok je u penthausima aluminarija u crnoj boji. U stanovima se ugrađuju klima uređaji brenda "Midea", a u penthause klima uređaji brenda "Daikin".



Osim toga, grejanje u kompleksu je gradsko, s tim da penthausi imaju ugrađeno podno grejanje, a u stanovima su panelni radijatori.  

Dodatni sadržaj u kompleksu su i stanarske ostave u podzemnim etažama od 2,5 do 15 kvadratnih koje su takođe u prodaji.



Spa centar sa teretanom u sklopu lamele 2 se prostire na 800 kvadrata i biće fantastičan dodatak u kompleksu, u okviru koga se takođe nalaze i hipermarket, apotekа i ugostiteljski objekti.

Useljenje je predviđeno za leto 2022. godine i do sada je prodato je 90% stanova. Ono što je novina jeste mogućnost kupovine stanova/pentahausa zajedno sa garažnim mestom putem stambenih kredita banke o čemu se možete više informisati OVDE.

Do sada je urađen veliki procenat građevinskih radova, a trenutno su u toku fasaderski, keramičarski i molerski radovi kao i postavljanje sistema za podno grejanje.



Prezentaciju celog kompleksa možete pogledati - OVDE.

Sve informacije o dostupnosti i uslovima kupovine možete dobiti pozivom na brojeve telefona 060/400-1000 i 060/400-2000, kao i slanjem upita na mejl prodaja@parknovi.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti