Danas na Skupštini Vojvodine izveštaji o radu preduzeća još iz 2019. godine

Poslanici Skupštine Vojvodine danas će razmatrati ukupno 17 tema na dnevnom redu, među kojima su godišnji izveštaji o poslovanju pojedinih preduzeća.
Danas na Skupštini Vojvodine izveštaji o radu preduzeća još iz 2019. godine
Foto: 021.rs
Poslovanje pojedinih pokrajinskih preduzeća nije razmatrano već drugu godinu. 
 
Razmatraće se izveštaji o radu Pedagoškog zavoda Vojvodine, Turističke organizacije Vojvodine, "Voda Vojvodine", "Vojvodinašuma" i Razvojne agencije Vojvodine za 2019. i 2020. godinu.
 
Takođe, za 2019. i 2020. godinu razmatraće se i izveštaji o radu Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta i Zavoda za urbanizam Vojvodine.
 
Osim navedenih izveštaja, na dnevnom redu su i razrešenja i imenovanja nadzornog odbora Garancijskog fonda APV, te predlog odluke o donošenju prostornog plana područja posebne namene Specijalnog rezervata prirode "Pašnjaci velike droplje".
 
Koji je sadržaj svih navedenih dokumenata nije poznato budući da Skupština Vojvodine, uprkos činjenici da je sprovela digitalizaciju, ne objavljuje skupštinski materijal na uvid medijima i javnosti. 
 
Sednica je zakazana za 28. oktobar u 10 časova u Velikoj sali Skupštine APV.
  • albino

    28.10.2021 09:40
    Stanovnici Svajcarske zavide efikasnosti Skupstine Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti