FOTO: Popravlja se trotoar na Bulevaru oslobođenja, ne samo ispred prostorija SNS

Gradska administracija je za 021.rs negirala da je na Bulevaru oslobođenja popravljen trotoar samo ispred prostorija lokalne kancelarije SNS-a na Bulevaru oslobođenja 34.
FOTO: Popravlja se trotoar na Bulevaru oslobođenja, ne samo ispred prostorija SNS
Foto: 021.rs
Redakciji 021.rs javili su se Novosađani, prolaznici Bulevarom oslobođenja, koji su primetili radnike JKP "Put" kako užurbano rade na stavljanju novog asfalta ispred prostorija naprednjaka, iako je trotoar oštećen na više mesta.
 
Iz Gradske kuće objašnjavaju da se radovi obavljao po zahtevu i žalbi građana i to na više mesta na Bulevaru oslobođenja. Nalog je, kako dodaju, dala Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, dok radove izvodi JKP "Put".
 
"Na vrlo frekventnom Bulevaru oslobođenja izvode se radovi na popravci većih oštećenja na pešačkoj stazi, a isti su inicirani brojnim zahtevima i žalbama građana, kao i nastojanjima Grada Novog Sada da na kompletnoj gradskoj teritoriji, a naročito uz prioritetne saobraćajnice, obezbedi sigurno i neometano kretanje pešaka. Radovi na Bulevaru oslobođenja izvode se po fazama, odnosno na deonicama gde su prisutna izrazitija oštećenja na trotoaru, a koja ugrožavaju bezbedno odvijanje pešačkog saobraćaja. Do sada su izvedeni radovi na popravci pešačke staze na sledećim lokacijama -  od Bulevara oslobođenja br. 66 do ul. Ćirpanove; Bulevar oslobođenja br. 46; Bulevar oslobođenja br.22. Trenutno se izvode radovi na popravci pešačke staze na lokacijama Bulevar oslobođenja br. 40-46 i Bulevar oslobođenja br. 34", navode iz UGZI-a za 021.rs.
 
 
U Upravi kažu i da će po završetku ovih radova "Put" pristupiti popravci oštećenja na trotoaru i na drugim kritičnim deonicama na Bulevaru oslobođenja, a prema proceni i u skladu sa nalogom nadzornog organa, kao i da se radovi izvode u fazama, odnosno po kratkim deonicama, usled nepredvidljivih vremenskih prilika u ovom periodu godine.
  • Nik

    29.10.2021 11:09
    Svima u gradskoj upravi, a i njihovim simpatizerima, nabaviti po jedna kolica za bebe, natovarene koliko su prosecna kolica natovarena i da se svaki dan prosetaju gradom. Sve ce im biti kristalno jasno.
  • Av

    29.10.2021 07:13
    Bolje neka strede puteve po celom NS,ovo je strasno kakve su rupe
  • komšiluk

    29.10.2021 07:12
    A za to vreme iza ćoška, na neparnoj strani Bulevara Kralja Petra od broja 23 do 97, trotoar NE POSTOJI !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.