Humanitarni vikend u Novom Sadu: Vežbajte i popijte piće, a sve za pomoć Novosađanki Vanji Brzak

Ovaj vikend u Novom Sadu možete da iskoristite za pomoć Novosađanki Vanji Brzak, koja boluje od raka kože (melanoma), malignog oboljenja zbog kog se prikuplja novac.
Vanja Brzak prima imunoterapiju, ali doktori preporučuju i terapiju koja nije dostupna besplatno u Srbiji. Njoj su ukupno potrebne tri terapije, a jedna košta 2.000 evra. 
 
Cilj je prikupiti novac barem za prvu terapiju, koju bi Vanja trebalo da primi u narednih mesec dana.
 
Subota
 
Fitnes centar Vežbaonica ove subote od 17 časova održava humanitarni trening za pomoć ovog Novosađanki. U kutiju koja će biti dostupna možete da ostavite novac, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja ljudi.
 
Vežbaonica se nalazi u Augusta Cesarca 18.
 
Nedelja
 
Bar Kaž'te organizuje humano veče za Vanju, uz muziku i dobar provod. Gosti mogu da ostave prilog za pomoć Vanji počev od 17 časova.
 
Oni koji ne mogu da prisustvuju, a žele da pomognu mogu da uplate svoj doprinos na žiro račun u OTP banci:
 
325 9300 7021 2967 993

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti