VIDEO: Tražite stan u Novom Sadu? Prodaje se odličan dupleks kod Socijalnog

Ukoliko ste u potrazi za stanom u Novom Sadu, onda bi dupleks na Žitnom trgu bio odličan izbor.
Na samo nekoliko minuta hoda od centra Novog Sada nalazi se dupleks u kojem svaki član porodice ima mesto za sebe. Ali, na početku, sa ulaza, tu je mesto okupljanja - velika dnevna soba u kojoj možete da se odmarate nakon dobrog ručka. 
 
Zato je kraj dnevne sobe izdvojena kuhinja. I to je samo deo onoga što ovaj stan, praktično u centru grada, nudi.
 
Četvorosoban dupleks, koji je oglašen na prodaju na sajtu NS-Group nekretnine, ima 81 metar kvadratni. Komforni dnevni boravak i kuhinja nalaze se u donjoj etaži. 
 
 
Potom, vrlo važno, velika terasa prostire se celom dužinom dnevnog boravka. Njena veličina otvara prostor za razne "egzibicije" koje će vam omogućiti da u letnjim danima uživate u povetarcu koji dopire do četvrtog sprata. 
 
Na gornjoj etaži je pomenuti deo u kojem svako ima prostor za sebe. Kada se popnete uz stepenice, doći ćete do tri spavaće sobe. Jedna dečija i tu su još dve velike sobe u koje komotno staje francuski krevet. Naravno, sam prostor možete da preuredite po sopstvenim željama. 
 
Nekretnina je, naravno, uknjižena, a telefon, kablovska, internet i klima su podrazumevani. 
 
  
 
Stan je idealan za višečlanu porodicu ili za par koji planira jednu takvu. Kada izađete iz ulaza, ulica vas vodi direktno do Dunavskog parka. Tu su vam i pozorišta, brojni kafići, razni kulturni sadržaji. 
 
S obzirom na lokaciju, kvadraturu i uređenost, stan je oglašen po odličnoj ceni za kupce - 111.400 evra.
 
Ukoliko želite da saznate više informacija o ovoj nekretnine ili da pogledate neke druge, možete da posetite sajt NS-Group nekretnine. Za stan na Žitnom trgu možete i direktno da kontaktirate agenta za nekretnine.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti