FOTO: Tužan prizor na Bulevaru Evrope, ukradene nove sadnice

Radnici Gradskog zelenila danas su ponovo naišli na, kako kažu, tužnu sliku, kada su na Bulevaru Evrope utvrdili da su nepoznati počinioci izvadili veliki broj sadnica novoposađenog šiblja.
FOTO: Tužan prizor na Bulevaru Evrope, ukradene nove sadnice
Foto: 021.rs
Oni podsećaju građane da se za ovo krivično delo mogu snositi posledice.
 
"Ovakvi slučajevi sporadično se dešavaju u periodu godine kada je sadnja intenzivna, te apelujemo na sugrađane da ne čine ovakve stvari, jer pored toga što se time narušava izgled našeg grada u pitanju je i krivično delo za koje mogu snositi posledice", navode u ovom preduzeću.
 
U okviru realizacije projekta "Očuvanje i unapređenje zelenila na Bulevaru Evrope" tokom prethodnih nedelja, pored drveća i žive ograde, posađene su i sadnice šiblja oko parking prostora, kako bi stvaranjem mini zelenih površina poboljšali kvalitet životne sredine i oplemenili javni prostor, navode u Gradskom zelenilu.
 
  • 002211

    19.11.2021 13:17
    To je tako srbski, a i srpski.
  • Novosadjanka

    03.11.2021 12:55
    Bruka
    Mislim da je krajnje vreme da se menja glavni i odgovorni manipulator ovog javnog preduzeća i to u što ranijem roku. Gradonačelniče, dokle tolerancija, zadrzite Vaše dostojanstvo. Zaboravili ste da smenite dotičnog, zbog čega, šta vas to toliko veže??? Ne zelimo više da nam vredjate inteligenciju!
  • mislim

    02.11.2021 14:02
    bas
    pre nekoliko godina fina jedna gospodja, bice ipak novosadjanka, skuplja kamene oblutke iz leje kod ulaza na strand u sred dana pred svima. Kad je cuvar rekao da ne moze to da radi ona jos preti da ce zvati nekoga, alo. Fina gospodja, samo uzmima sta misli da joj pripada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti