Na Mišeluku sve više pacijenata na respiratorima

U kovid bolnici na Mišeluku danas je nešto manje pacijenata.
Na Mišeluku sve više pacijenata na respiratorima
Foto: 021.rs
Trenutno ih je 526, troje manje nego juče.
 
Na respiratorima su 53 obolela, dvoje više nego juče.
 
U ovoj zdravstvenoj ustanovi ostalo je oko 80 slobodnih kreveta.
 
Iz Kliničkog centra Vojvodine, uprkos insistiranju medija, nikada ne preciziraju koliko je pacijenata preminulo ili otpušteno.
  • Dejan

    02.11.2021 08:23
    Biznis
    Matori furaju se respiratori.
  • Dragan

    30.10.2021 21:02
    Ah
    Bio na običnoj operaciji katarakte u Novom Sadu u privatnoj klinici.Posle kontrole utvrdili da je uklonjeno samo deo a zamućenhe ostalo.Rekli jao tobtreva laserim.I da ponovo skupim 500 ecra za dovršetak operacije katarakte na oku. Privatnika birao RFZO.
  • MM68

    30.10.2021 14:54
    Ne razumem..
    ...ljude koji stavljaju nasmejane emotikone na ovakve naslove. Da li bi bili nasmejani i da je njihovo dete ili roditelj tamo?Kao osoba koja je svaki dan tu...ne,nije vise vakcinisanih tesko bolesno. Teske klinicke slike imaju nevakcinisani pacijenti,i vise nema razlike da li su mladji ili stariji. Mnogo mladi ljudi, 20-30 godina su ozbiljno bolesni. I bez respiratora to podrazumeva gusenje,osecaj da ne mogu da udahnu,ne mogu da odu u toalet,fizioloske potrebe obavljaju ispod sebe. Nemojte ljudi to sebi dopustati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti