Bajatović: Interventno uvezen gas iz Mađarske, stabilizacija od 16 časova

Srbijagas je jutros, zbog pucanja cevi na gasovodu u Bugarskoj i prekida isporuke tog energenta Srbiji, interventno uvezao pet miliona kubnih metara gasa iz Mađarske.
Bajatović: Interventno uvezen gas iz Mađarske, stabilizacija od 16 časova
Foto: 021.rs (Dušan Bajatović/ Facebook)
To je izjavio direktor tog preduzeća Dušan Bajatović, dodajući da će od 16 časova biti stabilizovani svi sistemi u snabdevanju gasom u Srbiji.
 
"Srbijagas je obezbedio interventne količine gasa iz Mađarske, interventnim uvozom pet miliona metara kubnih gasa. Zajedno sa onim što možemo da proizvedemo u Banatskom dvoru vratićemo sistem u potpunosti na parametre koji su normalni za rad sistema za sve potrošače - i domaćinstva i industriju", rekao je Bajatović.
 
Dodao je da je Srbijagas u mogućnosti da interveniše i sutra ako bude trebalo, pošto još nema tačnih podataka kada će biti završena popravka gasnog sistema u Bugarskoj.
 
Podsećamo da Novosađani koji imaju centralno grejanje posredstvom "Novosadske toplane" od jutros, zbog ove havarije, nemaju grejanje i toplu vodu.
  • boki2

    02.11.2021 13:13
    na rotkvariji grejanje ok nisam ni osetio da nešto ne funcioniše u stanu26stepeni i topli radijatori mi zadovoljni nastavite tako
  • Pera iz bivseg DDR-a

    02.11.2021 11:12
    Ekonomskom tigru ponestalo hrane pa mjauce i zapomaze....
  • xyz

    01.11.2021 18:30
    ne znam za ostale...
    ... ali sada, u 18.30h, u centru i dalje nema grejanja.. U čemu je sada problem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti